EXTRIFIT AGREZZ

EXTRIFIT AGREZZ

Марка: EXTRIFIT SPORTS NUTRITION
Код на продукта: EX21
Наличност: В наличност

Налични опции

3.99лв
-+

EXTRIFIT AGREZZ®

Информация за продукта:

Представяме ви нещо ново от Extrifit®! Искате ли да изпитате реалните си възможности и да достигнете максималния интензитет на вашата тренировка? Искате ли да почувствате не само максимално напомпани мускули, но и перфектна концентрация? Опитайте този нов продукт и вижте сами.

AGREZZ® е професионален продукт, създаден за максимална спортна ефективност, здравина и издръжливост не само при бодибилдърите, но и при всички активно занимаващи се със силови спортове.

Описание на продукта:

Напомващите аминокиселини и даващи сила, концентрация и фокус са:

1.L-Citrulline DL-malate - е органично съединение, което влиза в състава на белтъчините. За пръв път е получен от динята, откъдето идва и латинското Citrullus. Добавката L-Citrulline Dl-malate 2:1 подобрява кръвоснабдяването и повишава работоспособността. Добавките с цитрулин се използват широко за подобряване резултатите от спортните тренировки, за борба с еректилната дисфункция и като цяло за повишаване качеството на живот. 

Приемът на Цитрулин малат позволява да се намали мускулната умора, да се повиши производството на АТФ, а след тренировка да се повиши концентрацията на фосфокреатин. Тези свойства са превърнали цитрулин в мощен енергетик и възстановител. Цитрулин малат е подходящ много за употреба от пауърлифтъри, бодибилдъри и представители на други силови дисциплини за подобряване на постигнатите резултати.

2.Beta Alanine - се среща натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване.

3.Taurine - често се приема под формата на хранителни добавки за възстановяване на мускулите и за подобряване на функционалността им. Освен това тауринът може да спомогне за намаляване на мастните натрупвания, както и за облекчаване на страничните ефекти от фетбърнърите, каквито са например схващанията при прием на синефрин.

Ефектът на AGREZZ® се достига чрез уникална комбинация от стимуланти на NO (азотен оксид) цитрулин, бета аланин и аргинин, стимулиращи вещества като кофеин и таурин, екстракт от Garcinia cambogia (синефрин), екстракт от зелен чай, екстракт от черен пипер (пиперин) , тирозин и DMAE.

Продуктите, стимулиращи производството на азотен оксид като - цитрулин, бета аланин, аргинин и аргининови пептиди (патентовани аргининови пептиди) осигуряват максимално мускулно напомпване.

Стимулиращите вещества кофеин, таурин, тирозин, DMAE (диметиламиноетанол) и екстракт от зелен чай осигуряват стимулиращ ефект - увеличават концентрацията по време на тренировка, подтискат умората и така имате възможност да направите по-дълга и ефективна тренировка.

DMAE (Диметиламиноетанол) е изключително подходящ продукт за стимулиране на нервната система

DMAE подобрява фокуса, повишава концентрацията и стимулира мозъчната дейност. Диметиламиноетанол e прекурсор на Холин (Choline) и Ацетилхолин (Acetylcholine) - химикали в мозъка, отговорни за предаването на нервните импулси и познавателните функции.

Хлолинът и инозитолът имат хепатопротективен ефект - това означава, че защитават черния дроб

Синефринът има термогенен ефект което означава, че се потите повече от обикновено и изгаряте повече нежелани мазнини

Пиперинът (екстракт от черен пипер) също подпомага изгарянето на мазнини, освен това подобрява използването на други активни съставки и се възприема като активна субстанция с положителни ефекти върху здравето, а също така притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Голямо предимство на този продукт е, че има почти нулево съдържание на въглехидрати и мазнини, благодарение на което е подходящ  дори когато сте в период на изчистване. Благодарение на съдържанието на екстракт от зелен чай, пиперин, холин и инозитол, този продукт ще ви помогне и да се отървете от нежеланите мазнини.

Предлагаме ви този продукт в 4 различни вкуса. Вече не е необходимо да носите големи кутии, пакети или да приготвяте напитките си предварително. Този продукт е точно дозиран и удобен да го носите с вас по всяко едно време.

Начин на приемане:

Разтворете едно пакетче в 200-300 мл вода и консумирайте 15-20 минути преди физическо натоварване.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър


© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени