Menu
Your Cart

EXTRIFIT Agrezz

EXTRIFIT Agrezz
EXTRIFIT Agrezz
ТОП МАРКА
EXTRIFIT Agrezz
EXTRIFIT Agrezz
EXTRIFIT Agrezz

Информация за продукта:

Представяме ви нещо ново от Extrifit! Искате ли да изпитате реалните си възможности и да достигнете максималния интензитет на вашата тренировка? Искате ли да почувствате не само максимално напомпани мускули, но и перфектна концентрация? Опитайте този нов продукт и вижте сами.

Agrezz е професионален продукт, създаден за максимална спортна ефективност, здравина и издръжливост не само при бодибилдърите, но и при всички активно занимаващи се със силови спортове.

Описание на Agrezz:

Напомващите аминокиселини и даващи сила, концентрация и фокус са:

1.L-Citrulline DL-malate - е органично съединение, което влиза в състава на белтъчините. За пръв път е получен от динята, откъдето идва и латинското Citrullus. Добавката L-Citrulline Dl-malate 2:1 подобрява кръвоснабдяването и повишава работоспособността. Добавките с цитрулин се използват широко за подобряване резултатите от спортните тренировки, за борба с еректилната дисфункция и като цяло за повишаване качеството на живот. 

Приемът на Цитрулин малат позволява да се намали мускулната умора, да се повиши производството на АТФ, а след тренировка да се повиши концентрацията на фосфокреатин. Тези свойства са превърнали цитрулин в мощен енергетик и възстановител. Цитрулин малат е подходящ много за употреба от пауърлифтъри, бодибилдъри и представители на други силови дисциплини за подобряване на постигнатите резултати.

2.Beta Alanineсе среща натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване.

3.Taurine - често се приема под формата на хранителни добавки за възстановяване на мускулите и за подобряване на функционалността им. Освен това тауринът може да спомогне за намаляване на мастните натрупвания, както и за облекчаване на страничните ефекти от фетбърнърите, каквито са например схващанията при прием на синефрин.

Ефектът на Agrezz се достига чрез уникална комбинация от стимуланти на NO (азотен оксид) цитрулин, бета аланин и аргинин, стимулиращи вещества като кофеин и таурин, екстракт от Garcinia cambogia (синефрин), екстракт от зелен чай, екстракт от черен пипер (пиперин) , тирозин и DMAE.

Продуктите, стимулиращи производството на азотен оксид като - цитрулин, бета аланин, аргинин и аргининови пептиди (патентовани аргининови пептиди) осигуряват максимално мускулно напомпване.

Стимулиращите вещества кофеин, таурин, тирозин, DMAE (диметиламиноетанол) и екстракт от зелен чай осигуряват стимулиращ ефект - увеличават концентрацията по време на тренировка, подтискат умората и така имате възможност да направите по-дълга и ефективна тренировка.

DMAE (Диметиламиноетанол) е изключително подходящ продукт за стимулиране на нервната система

DMAE подобрява фокуса, повишава концентрацията и стимулира мозъчната дейност. Диметиламиноетанол e прекурсор на Холин (Choline) и Ацетилхолин (Acetylcholine) - химикали в мозъка, отговорни за предаването на нервните импулси и познавателните функции.

Хлолинът и инозитолът имат хепатопротективен ефект - това означава, че защитават черния дроб

Синефринът има термогенен ефект което означава, че се потите повече от обикновено и изгаряте повече нежелани мазнини

Пиперинът (екстракт от черен пипер) също подпомага изгарянето на мазнини, освен това подобрява използването на други активни съставки и се възприема като активна субстанция с положителни ефекти върху здравето, а също така притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Голямо предимство на този продукт е, че има почти нулево съдържание на въглехидрати и мазнини, благодарение на което е подходящ  дори когато сте в период на изчистване. Благодарение на съдържанието на екстракт от зелен чай, пиперин, холин и инозитол, този продукт ще ви помогне и да се отървете от нежеланите мазнини.

Предлагаме ви този продукт в 4 различни вкуса. Вече не е необходимо да носите големи кутии, пакети или да приготвяте напитките си предварително. Този продукт е точно дозиран и удобен да го носите с вас по всяко едно време.

Начин на приемане:

Разтворете едно пакетче в 200-300 мл вода и консумирайте 15-20 минути преди физическо натоварване.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
5.10лв
  • Stock: In Stock
  • Model: EX21

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!