Menu
Your Cart

Olimp Amino EAAnabol Xplode Powder - 520 gr

Olimp Amino EAAnabol Xplode Powder - 520 gr
Olimp Amino EAAnabol Xplode Powder - 520 gr
Olimp Amino EAAnabol Xplode Powder - 520 gr
Olimp Amino EAAnabol Xplode Powder - 520 gr
Olimp Amino EAAnabol Xplode Powder - 520 gr

Описание на продукта

Съставът на AMINO EAAnabol Xplode се основава главно на незаменими аминокиселини, които човешкото тяло не е в състояние само да произвежда. Ето защо те трябва да бъдат доставени от храната или под формата на хранителна добавка. Ако някоя от тези основни аминокиселини липсва, тя се превръща във фактор, затрудняващ синтеза на протеини в организма като по този начин се нарушава процеса на регенерация на мускулите. Съотношението между отделните незаменими аминокиселини в AMINO EAAnabol Xplode се базира на данни, изчислени въз основа на средната дневна необходимост. Като се имат предвид обаче повишените изисквания при спортистите, продуктът е допълнително обогатен с верижно разклонени аминокиселини (BCAA) - със силен антикатаболен и анаболен ефект. 

  • Л-глутамин запазва белтъчините в мускулните клетки и много ефективно намалява киселинното съдържание след тренировка. 
  • Л-аланин, участва във възстановяването на протеиновите структури на тялото, и е част от цикъла на преобразования в процеса на глюкогенеза, което от своя страна допълнително увеличава степента на възстановяване на енергийните ресурси на организма, чрез възстановяване на мускулния и чернодробен гликоген. 
  • Използването на свободни форми на аминокиселините в продукта, значително увеличава скоростта на тяхното усвояване в кръвта, което намалява до минимум времето за постъпването им в организма. Добавените витамини от група B значително подобряват усвояването на аминокиселините в тялото.

Предназначение:

Комбинацията от висококачествени, фармацевтично чисти екзогенни аминокиселини, обогатени с верижно разклонени аминокиселини (BCAA), глутамин, аланин, и витамини от група В, са от изключително значение по време на тренировка и по време на след- тренировъчното възстановяване. Продуктът е създаден специално за активни хора, спортисти и вегетарианци, с цел да обогати диетата с аминокиселини.

Начин на употреба:

13 грама = 1 1/2 мерителни лъжици се разтварят в 150 мл вода. В тренировъчен ден една доза преди и след тренировка. В нетренировъчен ден една доза преди хранене.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
75.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: Ol157

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!