Menu
Your Cart

Extrifit 100% Pure Citrulline - 300 gr

Extrifit 100% Pure Citrulline - 300 gr
Extrifit 100% Pure Citrulline - 300 gr
НОВО ТОП МАРКА
Extrifit 100% Pure Citrulline - 300 gr
Extrifit 100% Pure Citrulline - 300 gr
Extrifit 100% Pure Citrulline - 300 gr

Информация за 100% Pure Creatine

L-цитрулинът е неесенциална аминокиселина, която участва в цикъла на урея, както и добре познатите в бодибилдинга L-аргинин и L-орнитин. Цитрулинът се съдържа в някои храни (като динята, откъдето идва името му), но не в количество, което би имало същия ефект, както когато го доставяте на организма под формата на хранителни добавки!

L-цитрулинът е известен в бодибилдинга най-вече като стимулант на производството на азотен оксид, благодарение на който ще постигнете по-добър приток на кръв към мускулите по време на тренировка. Благодарение на по-добрия кръвен поток, тогава се чувствате по-добре мускулна помпа, което разбира се също е свързано с по-добро снабдяване на мускулите с хранителни вещества! И играе много важна роля за мускулния растеж! В допълнение, по-добрият кръвен поток към мускула и в резултат на това по-високото снабдяване на мускула с хранителни вещества може да направи регенерацията му по-ефективна, което е важно не само за бодибилдинга, но и за други спортове.

Ефектът на аргинин и цитрулин често се сравнява (цитрулинът е предшественик на аргинина) и някои експерти са в полза на по-високата ефективност на употребата на цитрулин. Те твърдят, наред с други неща, че цитрулинът намалява по-бавно в тялото, като по този начин повишава нивото на аргинин в кръвта за по-дълъг период от време. Важен аргумент е също така, че докато аргининът се среща повече и в по-високи количества естествено в храните и е възможно да се осигури по-високият му прием чрез целенасочена диета, цитрулинът не е и са възможни само хранителни добавки.

Предлагаме ви натурален вариант – 100% чиста свободна форма на L-цитрулин без други съставки и овкусени плодови варианти.

100% L-цитрулин е гаранция за максимална чистота на активното вещество в добавката. Просто не можете да имате по-чист L-цитрулин във вашия план за добавки. Освен това свободната форма L-цитрулин е напълно естествена и лесно усвоима форма на несъществена аминокиселина за нашето тяло.

Extrifit ви предлага чист цитрулин в два продукта, освен насипен прах можете да опитате и чистия цитрулин в продукта CITRULLINE PURE 1.000 MG / CPS.

Указания:

Смесете 1 мерителна лъжица със 100-200 ml вода.

Употреба:

Използвайте 20-30 минути преди тренировка. Дневна доза: 0,5 – 1 лъжица.

Състав:

L-цитрулин

Други съставки (само за овкусени варианти): регулатор на киселинността: лимонена киселина, подсладител: сукралоза, натурален оцветител: екстракт от червено цвекло (за вкус на диня), натурален оцветител: бета каротин (за вкус на лимон и портокал)

Съдържание в една опаковка:

300 гр

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
54.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: Ex100

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!