Menu
Your Cart

Olimp AAKG 7500 Extreme shot - 20x25 ml

Olimp AAKG 7500 Extreme shot - 20x25 ml
Olimp AAKG 7500 Extreme shot - 20x25 ml
Olimp AAKG 7500 Extreme shot - 20x25 ml
Olimp AAKG 7500 Extreme shot - 20x25 ml
Olimp AAKG 7500 Extreme shot - 20x25 ml

Описание на продукта

Mега доза от 7500 мг AAKG в една ампула! Бързо действащ!

Течната формула дава възможност за незабавно усвояване на активните съставки, без забавянето, характерно за хапчетата или капсулите. Всичко това в една удобна 25 мл ампула, което осигурява изключително удобство на използване и възможност да го приемате по всяко време.

Действие:

Л-аргинин е основен субстрат в биосинтеза на азотен оксид (NO), който проявява широк спектър на действие върху кръвоносните съдове, причинявайки разширяването им и като резултат увеличен приток на кръв през тъканите. Той допълнително увеличава секрецията на растежен хормон и засилва протеиновия анаболизъм. Подобрява снабдяването на мускулите с кислород и хранителни вещества и засилва притока на анаболни хормони, стимулиращи растежа им. Това е директен сигнал за организма, че е необходимо да увеличи своите размери и засяга непряко мускулния растеж чрез увеличаване на силата и издръжливостта.

Предимствата на продукта?

  • AAKG 7500 Extreme Shot осигурява мощна доза от л-аргинин, под формата на много добре резорбируем л-аргинин алфа-кетоглутарат, чийто коефициент на усвояване е допълнително увеличен благодарение на течната му форма, която позволява незабавното усвояване на AAKG от кръвния поток, без забавянето, характерно за хапчетата или капсулите.
  • AAKG 7500 Extreme Shot е невероятен, не само заради неговата ефективност, но и заради уникалните си вкусове на грейпфрут и череша.
  • Практичната ампула предоставя максимален комфорт на употреба: 
  • Лесно смилаема форма по всяко време 
  • Не трябва да се вземат много капсули или хапчета 
  • Може да се приема по всяко време 
  • Лесен за носене и транспорт 

Предназначение:

Този препарат е предназначен за професионални спортисти и активно спортуващи. Дългосрочното приложение на л-аргинин подобрява циркулацията на кръвта, намалява артериалното кръвно налягане и подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система. Води до увеличение в производството на азотен оксид (NO). AAKG има положителен ефект за поддържането на висока сексуална издръжливост при мъжете. Препаратът специално се препоръчва за лица, които не могат или не искат да приемат много хапчета или капсули.

Начин на употреба:

Изпийте 1/2 от ампулата (12,5 мл) 1-2 пъти дневно (30 мин. преди хранене или преди тренировка или друг вид физическа дейност). Една ампула съдържа 2 порции. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до 24 часа. Разклатете преди употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
110.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: Ol156

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!