Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!! 👌

Маса и Сила

WEIDER Mega Mass 4000 - 7000 gr WEIDER Mega Mass 4000 - 7000 gr
ТОП МАРКА
Brand: WEIDER Model: 32615
Описание на WEIDER Mega Mass 4000WEIDER Mega Mass 4000 с допълнително добавен 3000 мг, КРЕАТИН Монохидрат на доза.Подобрена аминокиселинна структура! Въглехидратно-протеинов микс за получаване на висококалорични шейкове, и подхранване на организма с така нужните му белтъчини, въглехидрати, креа..
360.00лв
AllMax Creatine - 100 gr
Не е налично
Brand: ALLMAX NUTRITION Model: A11
Ефекти и предимства:пoдoбpявa пpoизвoдитeлнocттa и виcoĸaтa интeнзивнocт нa тpeниpoвĸaтayвeличaвa мycĸyлнaтa мaca, cилaтa и paзмepитeyвeличaвa мycĸyлния oбeм100% чиcт миĸpoнизиpaн ĸpeaтин мoнoxидpaтДействие:Kpeaтинът мoжe дa дoвeдe дo пeчaлбa в чиcтaтa мycĸyлнa мaca, пoдoбpявaнe нa пpoизвoдитeлнoc..
13.00лв
AllMax Creatine - 1000 gr
Не е налично
Brand: ALLMAX NUTRITION Model: A10
Ефекти и предимствапoдoбpявa пpoизвoдитeлнocттa и виcoĸaтa интeнзивнocт нa тpeниpoвĸaтayвeличaвa мycĸyлнaтa мaca, cилaтa и paзмepитeyвeличaвa мycĸyлния oбeм100% чиcт миĸpoнизиpaн ĸpeaтин мoнoxидpaтДействие:Kpeaтинът мoжe дa дoвeдe дo пeчaлбa в чиcтaтa мycĸyлнa мaca, пoдoбpявaнe нa пpoизвoдитeлнocт..
60.00лв
AllMax Creatine - 400 gr
Не е налично
Brand: ALLMAX NUTRITION Model: A09
Ефекти и предимствапoдoбpявa пpoизвoдитeлнocттa и виcoĸaтa интeнзивнocт нa тpeниpoвĸaтayвeличaвa мycĸyлнaтa мaca, cилaтa и paзмepитeyвeличaвa мycĸyлния oбeм100% чиcт миĸpoнизиpaн ĸpeaтин мoнoxидpaтДействие:Kpeaтинът мoжe дa дoвeдe дo пeчaлбa в чиcтaтa мycĸyлнa мaca, пoдoбpявaнe нa пpoизвoдитeлнocт..
35.00лв
AllMax CVol - 375 гр
Не е налично
Brand: ALLMAX NUTRITION Model: A48
Информация за продукта:CVOL  е патентован продукт за максимално възстановяване след спорт. Създаден така, че да не прилича на нито един от продуктите използвани за след тренировка. Пълноценно възстановяване за максимално кратко време.Продукт формулиран така, че да получите цели 5 гр от 4 ра..
70.00лв
Brand: ALLMAX NUTRITION Model: А28
Информация за продукта:MuscleMaxx ™ Mass Gainer – изумителен гейнер, съдържащ 1326 калории и цели  56 грама протеин в доза.Ако искате да увеличите размера на мускулите си, трябва да знаете, че приемът на въглехидрати е от съществено значение. Така Вие ще успеете да се преборите с катаболните..
99.00лв
AllMax Muscle Maxx Muscle-K - 100 капс
Не е налично
Brand: ALLMAX NUTRITION Model: A46
AllMax MuscleMaxx Muscle K - 100 капсулиИнформация за продукта:Креатинът увеличава способността на организма да произвежда енергия и то бързо. С повече енергия, можете да тренирате по-усилено и по-често, създавайки по-бързи и добри резултати . Приемът на креатин е многократно по-ефективен, когато..
40.00лв
AllMax Waxy Maize - 2000 гр
Не е налично
Brand: ALLMAX NUTRITION Model: A24
Ефекти и предимства: Πoдxpaнвaнe c взaимocвъpзaнитe aмилoпeĸтин-въглexидpaтиУгoлeмявaнe нa мycĸyлитe нeзaбaвнo пocpeдcтвoм глиĸoгeнBъглexидpaтнo пoдxpaнвaнe c пoлимepи c виcoĸo мoляĸyляpнo тeглoEĸcĸлyзивeн aмилoпeĸтин в пoлимepнa вpъзĸa и зaщитeн oт мнoжecтвo пaтeнтиГopивo з..
61.00лв
AMIX BetaBolix - 90 caps
Не е налично
Brand: AMIX Nutrition Model: 12361
Информация за продуктаAMIX BetaBolix е специално разработен продукт за сериозно трениращи хора с цел – увеличаване на издръжливостта, изграждане на качествена мускулна маса и повишаване на експлозивната сила. Формулата на този продукт комбинира патентованата форма на бета-аланин – подобрената форма ..
36.20лв
Brand: AMIX Nutrition Model: 12360
Информация за продукта:CarboJet е високо калориен гейнер специално разработен за спортисти и атлети които желаят качване на килограми. Той е много подходящ за хора които търсят ползите от висококачествени протеинови смеси и сложни въглехидрати. Калориите идват предимно от суроватъчен протеин и въгле..
47.00лв
Brand: AMIX Nutrition Model: 12360
Информация за продуктаCarboJet е високо калориен гейнер специално разработен за спортисти и атлети които желаят качване на килограми. Той е много подходящ за хора които търсят ползите от висококачествени протеинови смеси и сложни въглехидрати. Калориите идват предимно от суроватъчен протеин и въглех..
85.00лв
Brand: AMIX Nutrition Model: 12361
Информация за продукта:Специално проектиран гейнер за покачване на килограми с много ценни протеини и въглехидрати. Състава му включва: суроватъчен протеин изолат CFM, ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат, обезмаслена суроватка и телешки протеинов хидроизолат. CarboJet™ Matrix се състои от ..
27.00лв
Показване на 1 и 12 от 122 (11 страници)
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!