Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

L - Карнитин

Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium - 1000 ml Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium - 1000 ml
Гореща Оферта ТОП МАРКА -20 %
Brand: Z-KONZEPT Model: 41550
Информация за продукта:Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium има функцията да транспортира мастните киселини в мускулната клетка и след това в митохондриите. Мазнините могат единствено да бъдат изгорени в митохондриите, които са централите на клетките.  Така че L – карнитин е от съществено з..
59.50лв 47.60лв
Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium - 500 ml Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium - 500 ml
Гореща Оферта ТОП МАРКА -20 %
Brand: Z-KONZEPT Model: 41536
Информация за продукта:Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium има функцията да транспортира мастните киселини в мускулната клетка и след това в митохондриите. Мазнините могат единствено да бъдат изгорени в митохондриите, които са централите на клетките.  Така че L – карнитин е от съществ..
35.00лв 28.00лв
Brand: ALLMAX NUTRITION Model: A19
Allmax L-CarnitineИнформация за продукта:Meтaбoлизaтop нa мaзнини бeз xapaĸтepиcтиĸитe нa cтимyлaтop: L-ĸapнитинe oт cъщecтвeнo знaчeниe зa пpeнoca нa дългoвepижни мaзнини в ĸлeтĸaтa (митoxoндpиятa). Toй ce пoдвĸлючвa в мexaнизмa зa cнaбдявaнe c мaзнини и e в cъcтoяниe дa пpeдocтaви пoдĸpeпa зa т..
49.00лв
Brand: ALLMAX NUTRITION Model: A12
L-CarnitineMeтaбoлизaтop нa мaзнини бeз xapaĸтepиcтиĸитe нa cтимyлaнт: L-ĸapнитин e oт cъщecтвeнo знaчeниe зa пpeнoca нa дългoвepижни мaзнини в ĸлeтĸaтa (митoxoндpиятa). Toй ce нaмecвa в пpoцeca нa cнaбдявaнe c мaзнини и мoжe дa пpeдocтaви пoдĸpeпa, зa тяxнoтo изпoлзвaнe пoд фopмaтa нa гopивo, п..
26.00лв
Brand: AMIX Nutrition Model: 12340
Информация за продукта:CarniLean™ е високоефективна добавка за редуциране на теглото, която е специално разработена в течна форма за по-бързото усвояване от организма. Придава енергия и издръжливост по време на тренировки, в комбинация с интензивно горене на мазнини. Този продукт представлява компле..
43.00лв
AMIX CarniLean™ - 480 мл
Не е налично
Brand: AMIX Nutrition Model: 12339
Информация за продукта:AMIX CarniLean™ е високоефективна добавка за редуциране на теглото, която е специално разработена в течна форма за по-бързото усвояване от организма. Придава енергия и издръжливост по време на тренировки, в комбинация с интензивно горене на мазнини. Този продукт представлява к..
48.00лв
AMIX CarniLine® - 90 капс
Не е налично
Brand: AMIX Nutrition Model: 12331
Информация за продукта:CarniLine е специална комбинация от висококачествен L-карнитин и екстракт от червен пипер (Bioperine®). Основната функция на L-карнитина е да служи като "совалка", която пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да достигнат митохондриите, където сл..
43.00лв
Brand: AMIX Nutrition Model: 12334
Информация за продукта:CarniLine Pro Fitness е специална комбинация от висококачествен L-карнитин и екстракт от червен пипер (Bioperine®) съчетано в 1 течна ампула. Основната функция на L-карнитина е да служи като "совалка", която пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за..
30.00лв
Brand: AMIX Nutrition Model: 12334
Информация за продукта:CarniLine Pro Fitness е специална комбинация от висококачествен L-карнитин и екстракт от червен пипер (Bioperine®) съчетано в 1 доза. Основната функция на L-карнитина е да служи като "совалка", която пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да дост..
38.00лв
Brand: AMIX Nutrition Model: 12332
Информация за продукта:Висококачествена комбинация от L-карнитин и зелен чай. За повишаване на мускулната сила и изгаряне излишните килограми. Също така стимулира и метаболизма. Изследванията показват, че зеленият чай може спокойно да  повиши термогенезата и насърчаване на изгарянето на мазнини..
27.00лв
AMIX CarniSlim ® Lipotropic - 20x25мл
Не е налично
Brand: AMIX Nutrition Model: 12340
Информация за продукта:CarniSLim е липотропен комплекс която съчетава мощни съставки като - L-Carnitine, холин, инозитол, таурин и витамин В6.Помага за извличане на максимума от тренировъчния процесНасърчава топенето на мазниниПоддържа здрава сърдечно съдовата система.Спомага за борбата с излишните ..
38.00лв
Brand: AMIX Nutrition Model: 12344
Информация за продукта:Shake 4 Fit&Slim е полулярен, вкусен и лесен за приготвяне коктейл за понижаване на теглото, които би ви бил доста полезен по време на диета или за постигане на целите в фитнес залата. Подходящ е както за мъже, така и за жени. Бързото му и лесно приготвяне ви дава възможно..
58.00лв
Показване на 1 и 12 от 44 (4 страници)
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!