Menu
Your Cart

Joe Weider Victory Amino Recovery - 120 капс

Joe Weider Victory Amino Recovery - 120 капс
ТОП МАРКА
Joe Weider Victory Amino Recovery - 120 капс

Информация за продукта

AMINO RECOVERY - Защита, Възстановяване и Детоксификация

С цел постигане на най-високо ниво на защита за тялото и мускулатурата и съкращаване времето за възстановяване, Victory Endurance създаде Amino Recovery. Освен за ускоряване на възстановяването след тренировка, тази добавка изпълнява и важна функция за детоксификация посредством следната комбинация:

Разклонени аминокиселини (BCAAs): Това са комбинации от аминокиселините левцин, изолевцин, и валин, които имат възстановителни функции. Защо е нужен техния прием? Преди тренировка, те осигуряват защита и подсилват мускулната маса. При спортове за издръжливост те дават енергия без да черпят от резервите гликоген от мускулите, и забавят появата на умора. След тренировка, те ускоряват процеса на възстановяване, като реконструират засегнатите тъкани в резултат от интензивни тренировки.

L-аргинин: Наред с различните свойства на тази аминокиселина, една от най-важните характеристики е, че тя допринася за детоксикацита на организма. Освен това, тя действа възстановително, подпомага  обмяната на веществата в организма и усвояването на протеините. По време на тренировка, тя играе роля на вазодилатация (увеличаване на притока на кръв към мускулите, известна също като "помпа"), която подобрява притока на кислород и хранителни вещества към мускулите.

L-глутамин: Тази назаменима аминокиселина защитава и възстановява мускулната тъкан, както и същевременно защитава  гликогеновите резерви на организма. Освен това тя засилва функцията на имунната система и намалява "OTS" (След тренировъчния синдром).

Витамин В6: от жизненоважно значение за метаболизма на аминокиселините и белтъчините.

Вземайте по 2 капсули преди и 2 капсули след тренировка

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
33.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 213100
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!