Menu
Your Cart

За нас

Кои сме ние и с какво се занимаваме

В нашия онлайн магазин bestpower.bg ще намерите широка гама от хранителни добавки. Ние самите сме официален вносител и дистрибутор за България на немските марки WEIDER, Z-Konzept, BestBody Nutrition и чешката марка Extrifit Sport Nutrition, които са едни от най-качествените в цял свят. Всеки ползвал продуктите, които представляваме, несъмнено се е уверил в тяхното качеството!

За да задоволим дори и най-претенциозните клиенти сме предвидили:

  • Различни промоции;
  • отстъпки и подаръци;
  • блог за по-любопитните;
  • различни видове стакове.

Заповядайте в нашия физически магазин

В него предлагаме пълна гама от продуктите на WEIDER, EXTRIFIT, BEST BODY NUTRITION и Z-KONZEPT. Нашите служители с удоволствие ще ви помогнат и отговорят на въпросите, които имате. Присъединете се и към нашата фен страница във фейсбук ТУК , където ще можете да публикувате, коментирате и черпите различни видове информация свързана с хранителните добавки и здравословния начин на живот.

Държим да знаете, че в нашия онлайн магазин, както и в нашите магазини, няма да намерите продукти със съмнителен произход и качество. За нас произхода и качеството са на първо място, затова работим директно с производителя или с официалните вносители на различните марки за България.

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!