Menu
Your Cart

EXTRIFIT Hydro Isolate 90 - 2000 gr

EXTRIFIT Hydro Isolate 90 - 2000 gr
EXTRIFIT Hydro Isolate 90 - 2000 gr
ТОП МАРКА
EXTRIFIT Hydro Isolate 90 - 2000 gr
EXTRIFIT Hydro Isolate 90 - 2000 gr
EXTRIFIT Hydro Isolate 90 - 2000 gr

Информация за продукта:

Топ продукта между всички суроватъчни протеини Хидро изолат 90 е напълно уникален, предварително присмлян в пептиди (малки вериги от аминокиселини) протеинов изолат с 90% съдържание и без добавени захар, мазнини, сгъстители и оцветители! Само хидролизиран изолат 90%! Лесен за смесване ензимно хидролизиран 90% суроватъчен протеин със степен на хидролиза DH8, който съдържа 85 gr на изключително бързи използваеми аминокиселини на всеки 100 g продукт! Благодарение на иновативните технологии създадохме наистина отличен вкус и консистенция.

Предимството на ензимно хидролизирания суроватъчен изолат е съдържанието на хранителни вещества - той не съдържа почти никакви въглехидрати и мазнини. Мазнините и въглехидратите са много по-малко в сравнение с хидролизиран концентрат от суроватка, поради което е подходящ и за намаляване на тегло и програми за отслабване. Hydro Isolate 90 е безкомпромисно протеиново допълнение, предназначено за най-взискателните потребители.

Хидроизолат 90 съдържа само ензимно хидролизиран (предварително обогатен) протеин. Благодарение на хидролизата (DH 8) има отлична смилаемост и бързо усвояване. Това не натоварва храносмилателната система! Приемането на този висококачествен протеин може да увеличи растежа на мускулната маса и да предотврати опасността от мускулен катаболизъм.

Ефекти и предимства:

Зависи от физическата активност, спортната дейност и диетата. Препоръчваме разделянето на дневната доза (2-6 лъжици) на две или три порции. Поради хидролизата консумацията на този продукт е подходяща след тренировка, преди това или сутрин на празен стомах. Смесва се 1 лъжичка (30 g) със 150-200 ml вода

Вкусове:

Шоколад, Ванилия

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
194.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: EX26

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!