Menu
Your Cart

WEIDER Premium EAA Zero - 325 gr

WEIDER Premium EAA Zero - 325 gr
WEIDER Premium EAA Zero - 325 gr
WEIDER Premium EAA Zero - 325 gr
WEIDER Premium EAA Zero - 325 gr
WEIDER Premium EAA Zero - 325 gr

Описание на продукта:

Новият WEIDER Premium EAA прах съдържа всичките девет основни аминокиселини (EAAs), които са необходими за синтеза на протеини. Всяка доза осигурява повече от 10 грама незаменими аминокиселини с над 6 грама аминокиселини с разклонена верига (BCAA) в доказаното съотношение 2:1:1 (Л-левцин: Л-изолевцин: Л-валин).

Както пълният незаменим аминокиселинен профил, така и отличното качество на суровината правят WEIDER Premium EAA един невероятен продукт. Идвайки в два освежаващи вкуса -  тропически и розова лимонада, WEIDER Premium EAA Powder е идеалният спътник за изтощителни тренировки.

Какво са Аминокиселини?

Аминокиселините са сред най-важните градивни елементи за тялото. Те се грижат за възстановяването на тъканите и участват в изграждането на клетките. Също така образуват антитела, които се борят срещу бактерии и вируси. Аминокиселините участват в мускулната активност и в пренасянето на кислород в тялото. Можем да кажем, че са вторият най-важен елемент (след водата) при изграждането на тялото. Аминокиселините са градивните елементи на белтъчините, следователно – и на мускулите. Познати са над 150 аминокииселини, но в състава на белтъчините участват само 20 от тях. В зависимост от вида си аминокиселините се делят на незаменими и заменими. Незаменимите (есенциални, основни) са 8 на брой. Това са левцин, изолевцин, лизин, метионин, треонин, триптофан, фенилалвинин и валин. Те се наричат така, защото задължително трябва да се поемат от външни източници (с храната или с хранителни добавки), тъй като организмът ни не може да си ги произвежда сам. Останалите 12 вида аминокиселини са заменими (неесенциални). Ако някои от тях липсват в организма, той е в състояние да си ги произведе сам.

Информация за продукта:

  • Всичките девет незаменими аминокиселини!
  • 10 грама незаменими аминокиселини на доза
  • 6 грама верижно-разклонени аминокиселини на доза
  • Невероятно освежаващ вкус

Начин на приемане:

Смесват се 13 грама (1 мерителна лъжичка) в 500 мл. вода

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
52.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 31602

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!