Menu
Your Cart

Глутаминови продукти

EXTRIFIT Gluta Pure - 300 gr EXTRIFIT Gluta Pure - 300 gr
ТОП МАРКА
Brand: EXTRIFIT SPORTS NUTRITION Model: EX36
Информация за продукта:Gluta Pure съдържа глутамин - неесенциална аминокиселина, която е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло.Л-Глутамин  стимулира синтеза на протеин в клетъчната мускулатура, подпомага за поддържането на клетъчния обем и хидратацията, а също така ускорява зарас..
37.50лв
Joe Weider Victory L-Glutamine Powder - 300 gr Joe Weider Victory L-Glutamine Powder - 300 gr
ТОП МАРКА
Brand: WEIDER Model: 211300
Информация за продукта: Л-глутамина е неесенциална аминокиселина, която е най-често срещаната в мускулната тъкан (около 30-40% от всички аминокиселини в човешкото тяло) и е от съществено значение за различните метаболитни функции: поради своето голямо изобилие в мускулната тъкан, глутамина играе ва..
44.00лв
WEIDER BCAA + L-Glutamine - 180 caps WEIDER BCAA + L-Glutamine - 180 caps
ТОП МАРКА
Brand: WEIDER Model: 31641
Информация за продуктаОПТИМАЛЕН ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН КОМПЛЕКСКапсули L-глутамин в комбинация с BCAA. BCAA + L-Glutamine /Muscle Recovery/ за качествено възстановяване на мускулите. Тук всички аминокиселини са напълно синтетични и са в оптимално съотношение.Информация:Това е уникална комбинация между защи..
71.00лв
WEIDER L-Glutamine Powder - 400 gr WEIDER L-Glutamine Powder - 400 gr
ТОП МАРКА
Brand: WEIDER Model: 31421
Информация за продуктаWEIDER L-Glutamine Powder / L-Глутамин на прахWEIDER L-Glutamine Powder чист, висококачествен L-Глутамин на  прах. За растеж на мускулна маса, защита и възстановяване (анаболен ефект). Повишава нивото на растежния хормон и регулира аминокиселинния баланс в организма. Глута..
69.00лв
Brand: WEIDER Model: 32301
Информация за продуктаФормула за възстановяване с BCAA, Глутамин и Витамин B6С най-доброто съотношение на BCAA 8:1:1 (Leucine: Isoleucine: Valine)Увеличава и защитава мускулната масаСлед преразглеждане на многобройни проучвания, Weider разработи BCAA 8:1:1 с глутамин, най-добрата формула за увелича..
62.00лв
Z-KONZEPT 100% L-Glutamine Powder - 400 gr Z-KONZEPT 100% L-Glutamine Powder - 400 gr
Не е налично
Brand: Z-KONZEPT Model: 41369
Информация за продукта:Z-KONZEPT 100% L-Glutamine Powder - L-глyтaминът e нaй-paзпpocтpaнeнaтa aминoкиceлинa в чoвeшкoтo тялoтo и чecтo бивa изпoлзвaнa oт aтлeти в paзлични cфepи нa cпopтa. Ocвeн, чe е cyплeмeнт зa възcтaнoвявaнe, cъщo тaкa e и изключитeлнo cилeн aнтикaтaбoлeн aгeнт или иначе казано..
74.50лв
DYMATIZE GABA - 111 gr DYMATIZE GABA - 111 gr
САМО ОНЛАЙН
Brand: Dymatize Nutrition Model: D7
Информация за продуктGABA (Gamma-Aminobutyric Acid) е неесенциална аминокиселина, която се съдържа предимно в човешкия мозък и очите. Класифицира се като невротрансмитер и подобрява движението на нервните импулси. GABA има редица положителни ефекти върху ЦНС (централната нервна система).GABAрелаксир..
40.00лв
Brand: FA Engineered Nutrition Model: F3
Информация за продуктаFA CORE Gluta, е внимателно разработен глутаминов комплекс, предназначен както за напреднали спортисти така и за любители на фитнеса и бодибилдинга. Той съдържа най-напредналите форми на Глутамин, заедно с най-силния имуностимулант - Бета Глюкан. Това е първата добавка, ко..
46.95лв
Brand: FA Engineered Nutrition Model: F12
Информация за продуктаXtreme Anticatabolix представлява синергична комбинация от аминокиселини с разклонена верига и глутамин. Комплекса предоставя невероятно възстановяване и подтиска катаболните процеси, настъпващи след интензивно мускулно натоварване. Ефекти и предимства:ускорява възстановяв..
54.95лв
Brand: FA Engineered Nutrition Model: F13
Информация за продуктаXtreme Glutamine е хранителна добавка доставяща най-качественият и чист глутамин. Глутаминът е аминокиселината с най-високо съдържание в човешкото тяло и съдейства в редица функции на метаболизма. Високото съдържание на азот и глюкоза в кръвта, както и силен имунитет са само ча..
50.00лв
Brand: HAYA LABS Model: H96
Информация за продукт:Glutamine e нaй-paзпpocтpaнeнaтa aминoĸиceлинa в тялoтo. Tя пoдпoмaгa opгaнизмa в пoддъpжaнe нa дoбъp PH бaлaнc и e нeoбxoдимa зa cинтeзa нa PHK и ДHK. Glutamine ce пpeвpъщa в глюĸoзa пpи нyждa нa пoвeчe ĸoличecтвo пoд фopмaтa нa eнepгия и пoдпoмaгa xpaнocмилaтeлния тpaĸт. Cпop..
26.00лв
Brand: HAYA LABS Model: H1
Информация за продукт:100% Pure L-Glutamine oт cпopтнaтa cepия нa aмepиĸaнcĸaтa ĸoмпaния HAYA LABS e xpaнитeлнa дoбaвĸa нa пpax, cъдъpжaщa aминoĸиceлинaтa л-глyтaмин. Л-глyтaминът e aминoĸиceлинaтa,  ĸoятo ce cъдъpжa в нaй-мнoгo в мycĸyлнaтa тъĸaн.Ефекти и пpeдимcтвa: Знaчитeлнo yвeличaвa ..
61.00лв
Показване на 1 и 12 от 45 (4 страници)
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!