Menu
Your Cart

Olimp Sport Nutrition

Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol132
Описание на продукта1250 мг аргинин под формата на аргинин алфа-кетоглутарат във всяка капсула.Продуктът стимулира развитието на мускулната сила, растеж и плътност. Аргининът е една от основните съставки на всички азотни бустери. Неговото действие се изразява в подобрен пренос на кислород и хранител..
50.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol156
Описание на продуктаMега доза от 7500 мг AAKG в една ампула! Бързо действащ!Течната формула дава възможност за незабавно усвояване на активните съставки, без забавянето, характерно за хапчетата или капсулите. Всичко това в една удобна 25 мл ампула, което осигурява изключително удобство на използване..
110.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol133
Информация за продуктаПродуктът съдържа соли на алкални метали и бикарбонати, както и цинк (под формата на аминокиселинен хелат Albion ®), което допринася за нормализиране на алкално-киселинния баланс на организма.Предназначение:ALKAGEN е предназначен за всички физически активни хора, които искат да..
27.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol157
Описание на продуктаСъставът на AMINO EAAnabol Xplode се основава главно на незаменими аминокиселини, които човешкото тяло не е в състояние само да произвежда. Ето защо те трябва да бъдат доставени от храната или под формата на хранителна добавка. Ако някоя от тези основни аминокиселини липсва, тя с..
75.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol158
Информация за продуктаРазработен, за да ви даде изключително висока мотивация и издръжливост по време на цялата тренировка, Amok е уникална смес от прецизно подбрани количества бета-аланин, л-тирозин и таурин, допълнени  женшен. Допълнен е със смес от витамини и минерали, които поддържат стабил..
30.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol162
Информация за продуктаAnabolic Amino 5500 mega caps - аминокиселини извлечени от суроватъчен протеин хидролизат, за бързо възстановяване и трупане на качествена мускулна масаОписание:Суроватъчен протеин хидролизат, верижноразклонени аминокиселини /л-левцин, л-изолевцин, л-валин/, таурин и витамин В6..
88.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol124
Описание:Суроватъчен протеин хидролизат, верижноразклонени аминокиселини /л-левцин, л-изолевцин, л-валин/, таурин и витамин В6 под формата на капсули. Доставя пептиди и комплекс от свободни аминокиселини, които са от първостепенно значение за синтеза на протеин в мускулните клетки.Предназначение:За ..
186.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol135
Описание на продуктаКомбинацията от суроватъчен протеин и пилешки протеин гарантира получаването на аминокиселинен профил които не присъства в никакъв друг препарат на базата на хидролизиран протеин.В основата на Anabolic amino 9000 са ди и трипептиди и значителна степен свободни аминокиселини, коет..
100.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol161
Описание на ПродуктаАко тренировките станат по-интензивни, натоварванията по-големи, количества от реактивни кислородни видове (ROS) започват да се натрупват в организма, което от своя страна води до така наречения оксидативен стрес. Резултатите от този процес могат да бъдат много опасни: Увреждане ..
74.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol159
Описание на продуктаПовече кръв към мускулите, повече хранителни вещества, по-мощно напомпване не само по време на тренировка. Предназначение:Л-аргинин е ключов компонент в процеса на синтез на азотен оксид (NO) - молекула от решаващо значение за изграждане на мускулна маса. В резултат на сложн..
49.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol137
Описание на продуктаВерижноразклонените аминокиселини не се синтезират в тялото и трябва да бъдат доставени с храната. Те са от особена важност, тъй като осигуряват енергия и, същевременно, предпазват мускулите от разграждане.Също така е известно че съставляват 35-40% от мускулния протеин. Ускоряват..
83.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol138
Описание на продукта:Верижноразклонените аминокиселини не се синтезират в тялото и трябва да бъдат доставени с храната. Те са от особена важност, тъй като осигуряват енергия и, същевременно, предпазват мускулите от разграждане.Също така е известно че съставляват 35-40% от мускулния протеин. Ускорява..
246.00лв
Показване на 1 и 12 от 55 (5 страници)
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!