Menu
Your Cart

Тренировъчни Бустери

EXTRIFIT E.NOX®Shock - 690 gr EXTRIFIT E.NOX®Shock - 690 gr
Гореща Оферта ТОП МАРКА -45 %
Brand: EXTRIFIT SPORTS NUTRITION Model: EXT70
Безплатната доставка не важи за продукти с 25% или повече отстъпка !!!Информация за продукта:E.nox®Shock е продукт, предназначен за максимизиране на силовите показатели, стимулиране на високоинтензивни тренировки и максимално напомпване и приток на кръв към мускулите. Това е NO (азотен оксид) стимул..
77.50лв 42.62лв
EXTRIFIT Trainox shot - 15x90ml EXTRIFIT Trainox shot - 15x90ml
НОВО ТОП МАРКА
Brand: EXTRIFIT SPORTS NUTRITION Model: ex100
Информация за продуктаПознавате ли AGREZZ? Европейски хит и бестселър сред предтренировъчните продукти? Харесваш ли го? Тогава и вие ще обикнете TRAINOX. Още по-подсилен и готов за работа, просто го изпийте и давайте!ТRAINOX е предтренировъчна хранителна добавка от Extrifit, предназначена за пълно м..
85.50лв
EXTRIFIT Trainox shot - 90ml EXTRIFIT Trainox shot - 90ml
НОВО ТОП МАРКА
Brand: EXTRIFIT SPORTS NUTRITION Model: ex100
Информация за продуктаПознавате ли AGREZZ? Европейски хит и бестселър сред предтренировъчните продукти? Харесваш ли го? Тогава и вие ще обикнете TRAINOX. Още по-подсилен и готов за работа, просто го изпийте и давайте!ТRAINOX е предтренировъчна хранителна добавка от Extrifit, предназначена за пълно м..
5.70лв
Joe Weider Victory Beta Alanine - 90 caps
ТОП МАРКА Не е налично
Brand: WEIDER Model: 223433
Увеличава издръжливостта и забавя уморатаJoe Weider Victory Beta Alanine увеличава издръжливостта и забавя уморатаПовишава издръжливосттаПодобрява качеството на тренировкатаВъзстановява скоростта1600 mg на порцияОписание на Joe Weider Victory Beta Alanine :Бета аланин е неесенциална  аминокисел..
27.00лв
Brand: MAMMUT NUTRITION Model: A14533
Mammut - Beta Alanine Powder - 300 грИнформация за продукта:Mammut Beta Alanine Powder е висококачествен прахообразен продукт. Бета аланинът е несъществена и непротеиногенна аминокиселина и се консумира главно под формата на карнозин. Карнозинът е изграден от съединението между бета аланин и хисти..
41.00лв
WEIDER Beta Alanine - 120 caps WEIDER Beta Alanine - 120 caps
ТОП МАРКА
Brand: WEIDER Model: 37681
Описание на продуктаКапсули с чист Бета-Аланин.Подходящ както за период на изчистване така и за период на покачване.Главно преди тренировки включващи големи натоварвания, и кратък период на възстановяване.Характеристики на продукта:Предпазва мускулатурата от хиперкиселинностВисоко ниво на карнозин з..
57.00лв
WEIDER Cell Max - 1300 gr WEIDER Cell Max - 1300 gr
НОВО ТОП МАРКА Не е налично
Brand: WEIDER Model: 35768
Безплатната доставка не важи за продукти с 25% или повече отстъпка !!!Информация за CELL MAX INCREASESМаксимално развитие на мускулитеЗа по обемни и изразени мускулиНай-пълният комплекс: Креатин, L-глутамин, Витамини и BCAA Cell Max съдържа съставки от най-високо качество, за да гарантира,..
67.50лв
Brand: Z-KONZEPT Model: 44132
Описание на Z-KONZEPT Ultimate Booster: Z-KONZEPT Ultimate Booster е комбинация от всички основни съставки, които ще ви помогнат да имате една  ефективна тренировка. Формулата на краткосрочните и средносрочните въглехидрати с кофеин стимулирта и осигуряват необходимата енерг..
55.00лв
Joe Weider Victory Pre-Training Storm – 300 gr Joe Weider Victory Pre-Training Storm – 300 gr
-15 % Не е налично
Brand: WEIDER Model: 245101
Информация за продукта:Joe Weider Victory Pre-Training Storm с подобрена нова формула!Подобрена формула с най-съвременни съставкиС вазодилататор и адаптогенни съставкиНов вкус на малина и лимонадаPRE-TRAINING STORM е новата формула за предтренировъчен продукт на Victory Endurance, идеално разработен..
52.00лв 44.20лв
Kevin Levrone LevroPump - 360 гр
Не е налично
Brand: Kevin Levrone Signature Series Model: KL10
Kevin Levrone LevroPUMP - 360 грамаLevroPUMP е азотен бустер, който ще промени представите ви за тренировка с изключително мощния си ефект. От него може да очаквате зверско напомпване на мускулатурата, заради силното кръво-напомпващо действие. По този начин LevroPUMP придава един по-плътен и обемен ..
59.95лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol158
Информация за продуктаРазработен, за да ви даде изключително висока мотивация и издръжливост по време на цялата тренировка, Amok е уникална смес от прецизно подбрани количества бета-аланин, л-тирозин и таурин, допълнени  женшен. Допълнен е със смес от витамини и минерали, които поддържат стабил..
30.00лв
Brand: Olimp Sport Nutrition Model: Ol159
Описание на продуктаПовече кръв към мускулите, повече хранителни вещества, по-мощно напомпване не само по време на тренировка. Предназначение:Л-аргинин е ключов компонент в процеса на синтез на азотен оксид (NO) - молекула от решаващо значение за изграждане на мускулна маса. В резултат на сложн..
49.00лв
Показване на 1 и 12 от 32 (3 страници)
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!