Menu
Your Cart

Z-KONZEPT Prime Whey - 2270 gr

Z-KONZEPT Prime Whey - 2270 gr
Z-KONZEPT Prime Whey - 2270 gr
-25 %
Z-KONZEPT Prime Whey - 2270 gr
Z-KONZEPT Prime Whey - 2270 gr
Z-KONZEPT Prime Whey - 2270 gr

Безплатната доставка не важи за продукти с 25% или повече отстъпка !!!

Информация за Z-KONZEPT Prime Whey :

  • Суроватъчен изолат + концентрат + пептиди (хидролизат)
  • Бързо снабдяване с протеини
  • Ниско съдържание на захар
  • Перфектна разтворимост
  • 30 гр протеин на доза

Описание на продукта:

Протеините, още познати като белтъчини, са в центъра на функционирането на всички живи организми познати на земята. Протеините също са изключително важни за правилното функциониране на организма ни. За разлика от въглехидратите обаче, протеините имат „добра слава“ и всички спортисти, начинаещи или напреднали, знаят, че трябва да наблягат на тях в хранителния си режим.

Те имат изграждаща или строителна функция. Те и аминокиселините съдържащи се в тях са материалът, от който се градят тъканите и органите. Протеините спомагат за растежа на мускулите и оформянето на тялото. Освен това те участват в изграждането на редица важни структури, като имунните тела, специфичните гама-глобулини, кръвната плазма, хемоглобина, двигателните белтъци актин и миозин, ензими, хормони и други.

Източниците на аминокиселини са месото, яйцата и млечните продукти, но дори и с тяхната редовна употреба не се гарантира набавянето на дневния прием на протеини. В този случай протеиновите барове идват на помощ на спортистите.

Prime Whey е подобрената версия на вече превъзходния 100% WHEY PRIME PROTEIN. Чрез добавяне на суроватъчен протеин хидролизат (WPH) и изолат на суроватъчен протеин (WPI) имаме повишена скорост на резорбция и съдържание на протеин като накрая се увеличава и общото съдържание на верижно-разклонени аминокиселини BCAA. Тъй като този продукт е специално разработен за професионални спортисти, размера на дозата протеин е 38 гр, а съдържанието на BCAA е 6,70 гр.

Този продукт е разработен в 3 невероятни вкуса които се усвояват много бързо в организма и е с много добра разтворимост без да остава на бучки. Може да го използвате също така за приготвяне на овесената си каша или за направата на протеинови десерти. Беше много трудно да се постигне добър вкус, но чрез специален производствен процес и добра суровина успяхме да създадем един невероятен протеин. Platinum Pro Line е специално разработен за спортисти, които живеят за културизма. Тук ще намерите идеалните съставки, които наистина ще ви помогнат да се доближите до целта си. Използваме само специално подбрани висококачествени суровини като обръщаме и огромно внимание на целия производствен процес.

Начин на приемане:

Разбъркайте една доза 38 гр. в 300 мл вода или прясно мляко. Препоръчително е да се приема веднъж дневно след тренировка. Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
199.00лв
149.25лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 43343

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!