Menu
Your Cart

WEIDER Amino Power Liquid - 1000 ml

WEIDER Amino Power Liquid - 1000 ml
WEIDER Amino Power Liquid - 1000 ml
ТОП МАРКА
WEIDER Amino Power Liquid - 1000 ml
WEIDER Amino Power Liquid - 1000 ml
WEIDER Amino Power Liquid - 1000 ml

Информация на продукта

WEIDER Amino Power Liquid е течен протеин хидролизат концентрат за бърза доставка на аминокиселини до мускулатурата. Използваните протеини дават възможност за бързо навлизане на аминокиселините в мускулите. Amino Power Liquid не разрешава тялото ви да използува белтъцита като източник на енергия.

Особено в силовата фаза и изграждането на мускулите, Amino Power Liquid да допринася за удовлетворяването на повишените нужди от протеин. Всички използувани суровини са от  най-високи стандарти за качество и затова продукта Amino Power Liquid е с несравнимо качество!

Съдържа течен концентрат от протеинов хидролизат

Подходящ при:

  • Мускулно изграждане
  • Повишаване на силата

Характеристики на продукта

Πpи пpиeмaнeтo нa пpoтeинoви източници, тялoтo тpябвa пъpвo дa ги paзгpaди нa cъcтaвните им чacти – aминoĸиceлини, зa дa ги изпoлзвa. Aминoĸиceлинитe ca ocнoвнитe гpaдивни eлeмeнти нa бeлтъчинитe в нашия организъм. Te игpaят вaжнa poля и зa изгpaждaнeтo нa мycĸyлитe. Eфeĸтът oт пpиeмa нa cypoвaтъчни aминoĸиceлини e в пъти пo-гoлям в cpaвнeниe c пpиeмaнeтo нa пpoтeинoви ĸoнцeнтpaти. Toвa ce дължи нa пo-дoбpoтo им възпpиeмaнe oт чoвeшĸия opгaнизъм и нaй-вaжнoтo cĸopocттa c ĸoятo ce ycвoявaт.

Хидролизираните аминокиселини нямат нужда да преминат през стомаха а се абсорбират направо от мускулатурата като ни дават най-завършените източници на есенциални аминокиселини, Това е продукт с висока биологична стойност

Белтъчен хидролизат на водна основа, с добавени левцин, таурин и витамин В6. Подпомага мускулатурата като ви осигурява бързо достъпни аминокиселини. Ускорява процеса на регенерация. Без аспартам.

Препоръчителен прием 15 мл. от концентрата по три пъти на ден за предпочитане една доза преди и и две след тренировка.

Важно: Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
91.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 31023

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!