Menu
Your Cart

Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium - 1000 ml

Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium - 1000 ml
Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium - 1000 ml
Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium - 1000 ml
Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium - 1000 ml
Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium - 1000 ml

Информация за продукта:

Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium има функцията да транспортира мастните киселини в мускулната клетка и след това в митохондриите. Мазнините могат единствено да бъдат изгорени в митохондриите, които са централите на клетките.  Така че L – карнитин е от съществено значение за изгаряне на мазнини по време на диета или интензивна тренировка.

Аминокиселината, добила изключително широка популярност, поради своите многобройни ефекти и приложения.Затвърдила се като едно от основните средства за подпомагане на редукцията на излишните килограми и прилив на енергия, е мощно оръжие в ръцете на добре информирания човек.

Детайли за продукта:

Налице е продължаваща дискусия дали L – карнитиновите добавки могат да увеличат L – карнитина в обмяната на веществата където това е неоходимо. Ние ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Пробвайте уверете се сами и усетете разликата. Ние използваме единствено най – високото качество на L– карнитин: Carnipure. Комбинирахме  L – карнитин с един важем микроелемент хром. Хрома е ядрото на така наречения „глюкозен толеранс фактор” (GTF). GTF регулира нивата на кръвната захар и усвояването на глюкозата в клетките. L – carnitine 100.000 chromium е комбиниран с мерителна чашка за да може да измерите точната доза. Препоръчваме ви 20 мл, което е 2,000 мг L – карнитин и 20 µг хром за постигане на правилните резултати.

 Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium характеристика:

  • Активизира мастния метаболизъм
  • Подпомага транспортирането намастните киселини
  • Подобрява резултатите от тренировката
  • Подпомага изгарянето на мазнините в тялото
  • Той възпрепятства образуването на млечна киселина в мускулите, което от своя страна пък позволява по дълги и по натоварващи тренировки и повече изгорени калории.

Състав:

вода, L-карнитин (10%), окислител (млечна киселина), ароматизатор, консервант (калиев сорбат), подсладител (натриев цикламат, ацесулфам К, захарин), хром хлорид.

Препоръчителен прием:

20 мл на ден чист или разреден с вода. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
60.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 41550

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!