Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

WEIDER Amino Blast Mega Forte - 20 x 25 мл

WEIDER Amino Blast Mega Forte - 20 x 25 мл
ТОП МАРКА -25 % Не е налично
WEIDER Amino Blast Mega Forte - 20 x 25 мл

Безплатната доставка не важи за продукти с 25% или повече отстъпка !!!

Amino Blast Mega Forte – Най-силният продукт на пазара!

WEIDER Amino Blast Mega Forte е висок процент на аминокисекини от суроватъчен протеинов хидролизат с допълнително добавени L-аргинин и L-орнитин.

Тренировъчна фазa

  • Изчистваща фаза
  • Фаза за качество

Характеристики на продукта

  • 13900 мг протеин хидролизат с високо съдържание на пептиди и свободни аминокиселини на ампула. 
  • L-Аргинин и L-Орнитин за напомпване на мускулите дори по време на диета
  • Приятен вкус

Препоръчителен прием:

Една доза (1/3 ампула) непосредствено преди тренировка или преди сън.

Информация:

Аминокиселините са основните градивни елементи на белтъчините в човешкото тяло. Те играят важна роля и за развитието на мускулите. Главните аминокиселини са 20 и всяка от тях съдържа специфична аминогрупа (NH2) и карбоксилна група (СООН), въглероден и водороден атом. На практика има още над 150 аминокиселини, но в състава на белтъчините съществуват само основните 20.

Най-богатите храни на аминокиселини са тези, които имат високо съдържание на белтъчини - месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. Животинските източници на аминокиселини съдържат повече незаменими (есенциални) аминокиселини от растителните продукти и затова са по-препоръчвани за употреба. От друга страна те съдържат и повече мазнини.

WEIDER Amino Blast Mega Forte сдържа 13 900 мг на доза ампула аминокиселини от суроватъчен протеин хидролизат.  Усъвършенстван продукт от висококачествени аминокиселини, които моментално навлизат в кръвообращението! Една ампула съдържа по 3000 мг L-Аргинин и L-Орнитин 1800 мгр. ВСАА, допълнителни аминокиселини и пептиди извлечени от висококачествен суроватъчен протеин.

Съдържа само 2,5 гр въглехидрати и 0,1 гр. мазнини на ампула. Това съдържание е стандарт за оптимална регенерация в бодибилдинга вече дълги години. Съдържанието на ВСАА от 1800 мг е много високо, но най-важните ВСАА, аминокиселината L-Левцин е пределно концентрирана. Amino Blast Mega Forte увеличава изгарнето на мазнините и поддържа мускулатурата във фаза на изчистване, което се дължи на ниското съдържание на въглехидрати и високото ниво на аминокиселини.

Важно: Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
95.00лв
71.25лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: 31556

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!