Menu
Your Cart

Z-KONZEPT Isolate Whey Protein - 1800 gr

Z-KONZEPT Isolate Whey Protein - 1800 gr
Z-KONZEPT Isolate Whey Protein - 1800 gr
НОВО
Z-KONZEPT Isolate Whey Protein - 1800 gr
Z-KONZEPT Isolate Whey Protein - 1800 gr
Z-KONZEPT Isolate Whey Protein - 1800 gr

Информация за Z-KONZEPT Isolate Whey Protein :

  • Суроватъчен изолат +
  • Бързо снабдяване с протеини
  • Ниско съдържание на захар
  • Перфектна разтворимост
  • Овкусен със стевия
  • 25гр протеин на доза

Описание на продукта:

Протеините, още познати като белтъчини, са в центъра на функционирането на всички живи организми познати на земята. Протеините също са изключително важни за правилното функциониране на организма ни. За разлика от въглехидратите обаче, протеините имат „добра слава“ и всички спортисти, начинаещи или напреднали, знаят, че трябва да наблягат на тях в хранителния си режим.

Те имат изграждаща или строителна функция. Те и аминокиселините съдържащи се в тях са материалът, от който се градят тъканите и органите. Протеините спомагат за растежа на мускулите и оформянето на тялото. Освен това те участват в изграждането на редица важни структури, като имунните тела, специфичните гама-глобулини, кръвната плазма, хемоглобина, двигателните белтъци актин и миозин, ензими, хормони и други.

Източниците на аминокиселини са месото, яйцата и млечните продукти, но дори и с тяхната редовна употреба не се гарантира набавянето на дневния прием на протеини. В този случай протеиновите барове идват на помощ на спортистите.

Isolate Whey е подобрената версия на вече превъзходния 100% WHEY PRIME PROTEIN. Чрез добавяне на изолат на суроватъчен протеин (WPI) имаме повишена скорост на резорбция и съдържание на протеин като накрая се увеличава и общото съдържание на верижно-разклонени аминокиселини BCAA

Този продукт  се усвояват много бързо в организма и е с много добра разтворимост без да остава на бучки. Може да го използвате също така за приготвяне на овесената си каша или за направата на протеинови десерти. Беше много трудно да се постигне добър вкус, но чрез специален производствен процес и добра суровина успяхме да създадем един невероятен протеин. Platinum Pro Line е специално разработен за спортисти, които живеят за културизма. Тук ще намерите идеалните съставки, които наистина ще ви помогнат да се доближите до целта си. Използваме само специално подбрани висококачествени суровини като обръщаме и огромно внимание на целия производствен процес.

Начин на приемане:

Разбъркайте една доза 30 гр. в 200-250 мл вода или прясно мляко. Препоръчително е да се приема веднъж дневно след тренировка. Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
178.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 45008

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!