Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

EXTRIFIT Regel - 80 gr

EXTRIFIT Regel - 80 gr
EXTRIFIT Regel - 80 gr
ТОП МАРКА
EXTRIFIT Regel - 80 gr
EXTRIFIT Regel - 80 gr
EXTRIFIT Regel - 80 gr

Информация за продукта:

Regel е уникален продукт за възстановяване, който може да се приеме както по-време на тренировка то така и след това. Това е уникален продукт под формата на гел влизащ в категорията "всичко в едно", който ще ви осигури всички необходими хранителни вещества за бързо възстановяване след тежка и изморителна тренировка. Има отлично балансирано съотношение на въглехидрати, свободни аминокиселини, анаболизатори, две форми на креатин и витаминно-минерален комплекс.

Описание на продукта:

За кого е най-подходящ Regel?

Regel е предназначен за всички спортисти, които се нуждаят от по-бързо възстановяване след тренировка. Подходящ е както за бодибилдъри и фитнес фенове то така и за всякакъв друг вид атлети които имат нужда да си набавят необходимите витамини и минерали веднага след физическо натоварване.

Кои добавки са най-подходящи за по-бързо и качествено възстановяване след тренировка?

Мислили ли сте някога кои вещества е най-добре да се използват за по-бързо възстановяване след тренировка? Как да използвате въглехидрати, как да дозирате аминокиселини или колко глутамин и креатин да използвате за антикатаболичен ефект след тренировка? Нашата компания Extrifit отговаря на вашите въпроси! Regel е перфектния комплекс от всички вещества, които са необходими на тялото на един спортист да се въстанови след изтощителна тренировка! Regel съдържа отлично балансирано съотношение на три вида въглехидрати, аминокиселини, анаболизатори, две форми на креатин и витаминно-минерален комплекс. И всичко това под формата на гел с уникален вкус и готов за незабавна консумация!

Какво съдържа Regel?

Regel съдържа широк комплекс от активни вещества, които са необходими за възстановяване след физическа дейност: три балансирани източника на въглехидрати (малтодекстрин, декстроза и изомалтулоза PalatinoseTM), осигуряващи достатъчно енергия за тялото и подкрепящи процесите на възстановяване след физическо натоварване. Свободното съдържание на аминокиселини осигуряващи възстановяване и антикатаболичен ефект (Bcaa, аланин и глутамин). Съдържа още съставки като инозин, таурин и карнитин които премахват умората след физическата активност. Два форми на креатин - креатин етил естер и креатин малат - за по-бързо възстановяване и увеличаване креатин фосфатните запаси в работещите мускули. Анаболизатори като бета-аланин, цитрулин и аргинин AKG са стимуланти на NO (азотен оксид), увеличаващи притока на кръв към мускулите. Витаминна матрица и минерален комплекс, които ще ви осигуряват достатъчно количество от всички микроелементи, необходими за възстановяване след физическо натоварване.

Благодарение на този многокомпонентен продукт под формата на практичен гел, вашето тяло може да приема комплексен спектър от вещества едновременно без да се налага да използвате отделни продукти след вашата тренировка.

Начин на употреба:

Консумирайте един пакет по време на тренировка или след това

След отваряне консумирайте цялото съдържание, като може и да го разтворите в 100-200 мл вода

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
2.55лв
  • Stock: In Stock
  • Model: EX12

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!