Menu
Your Cart

EXTRIFIT Bcaa GT+ - 80 gr

EXTRIFIT Bcaa GT+ - 80 gr
EXTRIFIT Bcaa GT+ - 80 gr
ТОП МАРКА Не е налично
EXTRIFIT Bcaa GT+ - 80 gr
EXTRIFIT Bcaa GT+ - 80 gr
EXTRIFIT Bcaa GT+ - 80 gr

Информация за продукта:

Bcaa GT + е уникален продукт от компанията Extrifit, който ви доставя перфектната доза Bcaa и глутамин в нова гел форма с бърза смилаемост и идеална абсорбция. Един пакет Bcaa GT + съдържа 5000 мг глутамин и 5000 мг Bcaa и можете да го получите в 7 различни вкуса. Ние бяхме първите, които ви предложиха гел-образен продукт - нашия толкова популярен продукт Hellgel®. Благодарение на това открихме, че гел формата на продуктите, е най-предпочитана от нашите клиенти.

Това е много практично, защото можете да носите пакетчето навсякъде и по-всяко едно удобно за вас време - на училище или на работа, на вечерна тренировка, на пътувания или дори когато сте на почивка. Не е нужно да измервате или изливате, не трябва да търсите източник на вода или да носите големи пакети и кутии с вас. Точна доза BCAA и глутамин в компактен пакет е идеален за консумация навсякъде и по всяко удобно за вас време.

За кого е най-подходящ приема на BCAA GT+ ?

Bcaa GT + съдържа високо съдържание на Bcaa и Глутамин, подходящи за всеки човек, който се опитва да увеличи мускулната си маса и сила, както и за тези които се опитват да запазят мускулната си маса по време на период на изчистване. Bcaa GT + може да се използва както от спортисти практикуващи силови спортове, така и от спортни дисциплини изискващи по-бързо възстановяване като например бягане или колоездене. Този продукт се предлага в няколко различни вкуса които са с уникални плодови аромати и естествени оцветители.

Какви са предимствата на аминокиселините в гел форма?

Аминокиселините в гела са бързи и максимално смилаеми и абсорбиращи и това е основният им анаболен, възстановителен и антикатаболичен ефект. Гел формата е много практична за хора които имат забързано ежедневие и нямат необходимото време за набавяне на необходимото количество Bcaa и глутамин. Можете да носите сашето навсякъде с вас - можете да го вземете на тренировка, на спортната площадка, както и на дълги пътувания и почивки.

Положителни ефекти от Bcaa

 • Увеличават синтеза на протеини и мускулния растеж
 • Намаляват болката в мускулите
 • Намаляват умората след тренировки
 • Образуват аланин и глутамин
 • Регулират нивата на лептин и подпомагат загубата на мазнини
 • Предпазват от загуба на мускули
 • Облекчават симптомите на чернодробни заболявания

Страничните ефекти от Bcaa

Въпреки, че са напълно безвредни, приемът им от някои категории хора не е препоръчителен. Винаги се консултирайте с вашия лекар ако влизате в някоя от следните групи:

Бременност и кърмене - ако сте бременна или кърмите не се препоръчва да приемате аминокиселини с разклонена верига, защото няма достатъчно надеждни доказателства, които да гарантират безопасността.

Преди хирургична интервенция - Bcaa повлияват нивата на кръвната захар, затова не ги приемайте скоро преди операция.

Ако не попадате в някоя от горните групи значи Bcaa са напълно безвредни за Вас. Разбира се не препоръчваме изпиването на цяла опаковка - разбирайте, че е нужно да се приемат в препоръчаните дози.

Начин на приемане:

 • За повече енергия приемайте 1 саше 20-30 минути преди тренировка
 • За по бързо възстановяване и покачване на мускулна маса е препоръчително и да приемате по едно саше след тренировка
 • Капачката която се развива позволява употребата на един гел повече от веднъж
 • Може да се смеси в 100 - 200 мл вода

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
2.20лв
 • Stock: Не е налично
 • Model: EX11

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!