EXTRIFIT BCAA GT+ - 80 гр
-40%

EXTRIFIT BCAA GT+ - 80 гр

Марка: EXTRIFIT SPORTS NUTRITION
Код на продукта: EX11
Наличност: В наличност
Промо:1.32лв
Стара цена:2.20лв
Спестяваш:0.88лв

Налични опции

-+

Безплатната доставка не се отнася за продукти с -25% или повече отстъпка!!!

EXTRIFIT BCAA GT+

Информация за продукта:

BCAA GT + е уникален продукт от компанията Extrifit®, който ви доставя перфектната доза BCAA и глутамин в нова гел форма с бърза смилаемост и идеална абсорбция. Един пакет BCAA GT + съдържа 5000 мг глутамин и 5000 мг BCAA и можете да го получите в 7 различни вкуса. Ние бяхме първите, които ви предложиха гел-образен продукт - нашия толкова популярен продукт Hellgel®. Благодарение на това открихме, че гел формата на продуктите, е най-предпочитана от нашите клиенти. Това е много практично, защото можете да носите пакетчето навсякъде и по-всяко едно удобно за вас време - на училище или на работа, на вечерна тренировка, на пътувания или дори когато сте на почивка. Не е нужно да измервате или изливате, не трябва да търсите източник на вода или да носите големи пакети и кутии с вас. Точна доза BCAA и глутамин в компактен пакет е идеален за консумация навсякъде и по всяко удобно за вас време.

Описание на продукта:

За кого е най-подходящ приема на BCAA GT+ ?

BCAA GT + съдържа високо съдържание на BCAA и Глутамин, подходящи за всеки човек, който се опитва да увеличи мускулната си маса и сила, както и за тези които се опитват да запазят мускулната си маса по време на период на изчистване. BCAA GT + може да се използва както от спортисти практикуващи силови спортове, така и от спортни дисциплини изискващи по-бързо възстановяване като например бягане или колоездене. Този продукт се предлага в няколко различни вкуса които са с уникални плодови аромати и естествени оцветители.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА АМИНОКИСЕЛИНИТЕ В ГЕЛ ФОРМА?

Аминокиселините в гела са бързи и максимално смилаеми и абсорбиращи и това е основният им анаболен, възстановителен и антикатаболичен ефект. Гел формата е много практична за хора които имат забързано ежедневие и нямат необходимото време за набавяне на необходимото количество BCAA и глутамин. Можете да носите сашето навсякъде с вас - можете да го вземете на тренировка, на спортната площадка, както и на дълги пътувания и почивки.

Начин на приемане:

  • За повече енергия приемайте 1 саше 20-30 минути преди тренировка
  • За по бързо възстановяване и покачване на мускулна маса е препоръчително и да приемате по едно саше след тренировка
  • Консумирайте цялото съдържание веднага след отварянето.
  • Може да се смеси в 100 - 200 мл вода

Съдържание:

Едно саше=80 грама

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

BCAA GT+

Свързани продукти

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени