Menu
Your Cart

WEIDER BCAA RTD Напитка - 250 мл

WEIDER BCAA RTD Напитка - 250 мл
ТОП МАРКА
WEIDER BCAA RTD Напитка - 250 мл

Тренировъчна мощна напитка

  • 4 гр BCAA 2:1:1
  • Без въглехидрати
  • L-carnitine 500 mg (Carnipure®)

WEIDER BCAA RTD e лесна и удобна напитка готова за употреба съдържаща разклонена верига аминокиселини BCAA в съотношение 2:1:1 на аминокиселините Левцин, Изолевцин и Валин. Това е най-доказаната и утвърдена концентрация, при която трите аминокиселини имат най-силен анаболен и анти-катаболен ефект. BCAA Rtd съдържа и 500 мг L-carnitine с най-доброто качество от Carnipure®. . Това позволява оптимален растеж на мускулната маса, по-релефен и плътен вид на физиката.

Разклонените вериги аминокиселини ВСАА освен, че защитават мускулатурата ви от разпад по времето на интензивна тренировка, спомагат и за бързото им възстановяване и растеж.

Ако храната ни е бедна на ВСАА, по време на интензивни тренировки се наблюдава така нареченото разграждане на мускулния протеин. Той може да бъде най-добре балансиран само с разклонена верига аминокиселини. В оптимални пропорции /левцин, изолевцин и валин в съотношение 2:1:1!

Те имат пряко отношение към изграждането на обемни и силни мускули, поради което ще се спрем основно на това тяхно качество. Имат мощен антикатаболен ефект и дават огромни дози чиста енергия на тялото.

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
3.20лв
  • Stock: In Stock
  • Model: W07

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!