Menu
Your Cart

Joe Weider Victory Hydro Energy Gel + Caffeine - 70 гр

Joe Weider Victory Hydro Energy Gel + Caffeine - 70 гр
Не е налично
Joe Weider Victory Hydro Energy Gel + Caffeine - 70 гр

HYDRO ENERGY GEL + Caffeine

Енергия и максимална хидратация за вашите най-желани тренировки!

  • По-течна текстура
  • Лесно и приятно да вземете
  • Предлага се в две разновидности - със и без кофеин

Описание на продукта:

Hydro Energy Gel от Victory Endurance е иновативен гел, предназначен да ви даде повече енергия и хидратация по време на физически упражнения и тренировки.

Когато сте дехидратирани по време на тренировка, в голяма част от случайте тези конвенционалните гелове могат да бъдат твърде плътни или просто не е възможно да пиете вода в този момент. Hydro Energy Gel е предназначен само за тези времена. Този гел има много по-течна текстура, тъй като има по-голямо съдържание на вода. Като източник на енергия, Hydro Energy Gel ви осигурява комбинация от сложни и прости въглехидрати, под формата на малтодекстрин и декстроза, и двете от които се абсорбират бързо и освобождават по голямо количество енергия. Поради високото молекулно тегло на малтодекстрин и високото водно съдържание на гела, Hydro Energy Gel се усвоява изключително лесно от организма.

Hydro Energy Gel е обогатен с аминокиселини с разклонена верига - левцин, изолевцин и валин, които предпазват мускулите ви от изхабяване, а също така съдържа и таурин и аргинин, които допринасят за по-добро представяне по време на тренировки.

За да се направи още по-пълна формула на Hydro Energy Gel, са добавени и витамини и минерални соли като - натрий, калий и магнезий.

И накрая да не забравяме, че този гел се предлага в две версии, едната е с кофеин,а другата без. Чрез смесване на гелове заедно, можете да получите активните съставки в необходимите пропорции от които се нуждаете.

Начин на употреба:

Приемайте по един гел на всеки 20-30 минути по време на тренировка

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
3.90лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: 233443

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!