Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

Z-KONZEPT Pro Isotonic Drink - 525 gr

Z-KONZEPT Pro Isotonic Drink - 525 gr
Z-KONZEPT Pro Isotonic Drink - 525 gr
Z-KONZEPT Pro Isotonic Drink - 525 gr
Z-KONZEPT Pro Isotonic Drink - 525 gr
Z-KONZEPT Pro Isotonic Drink - 525 gr

Информация за Z-KONZEPT Pro Isotonic Drink:

Z-KONZEPT Pro Isotonic Drink е нова прахобразна напитки съдържаща 8 витамина и 4 минерала, които ви дават необходимата бърза енергия за дълги и изтощителни тренировки. Напитката е с няколко супер освежаващи вкуса и е специално разработена за професионални спортисти.

Тялото ни губи течности, витамини и минерали в резултат на потенето, което разбира се влияе на нашата работоспособност. Благодарение на ReHydrate ще допълните всички вещества съществени за поддържането на вашата работоспособност. Освен това съдържа витамини и минерали, които намаляват риска от мускулна треска и подпомагат възстановяването.

Изотоничните напитки съдържат същото количество вода, въглехидрати и натрий като в кръвта, което допринася за тяхното по-лесно усвояване. Ето защо те са по-добри за храносмилането. Освен това изотоничните напитки спомагат да се поддържа хидратацията на тялото и улесняват усвояването на вода по време на физическо натоварване.

Оптималният състав на една енергийна напитка зависи от условията и интензивността на тренировката. Ако извършвате физическа активност в много топли условия, хидратацията е от ключово значение за вашата безопасност и здраве. 

Описание на продукта:

Нашата нова формула ви осигурява нужната свежест за много кратък период, като същевременно ви осигурява свежа енергия от прости въглехидрати, 8 витамина, 4 минерала електролити и течности възможно най-бързо.

Какво означава изотонична напитка?

Означава, че спортната напитката има същата концентрация на частици (съдържание на минерали, протеини и въглехидрати) като вашата кръв. В резултат на това течността се абсорбира от тялото по-бързо от водата. Това също означава, че минералите, изгубени чрез изпотяване и други важни вещества, се зареждат по най-бързия начин.

Начин на приемане:

35 грама прах се разбърква в 500 мл вода. Може да се консумира както преди така и по време на тренировка. Най-добре приемайте от 50 мл до 100 мл на равни интервали от около 15-20 минути. Приемайте 1 - 3 дози на ден, като не превишавайте препоръчителната дневна доза.Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и балансирана диета. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
25.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 41444

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!