Menu
Your Cart

Olimp Carbonox - 4000 gr

Olimp Carbonox - 4000 gr
Olimp Carbonox - 4000 gr
Olimp Carbonox - 4000 gr
Olimp Carbonox - 4000 gr
Olimp Carbonox - 4000 gr

Описание на продукта

Универсално приложение - преди, след и по време на тренировка. Високото съдържание на изомалтулоза и малтодекстрини поддържа стабилно нивото на инсулин по време на тренировка като в същото време гарантира стабилна доставка на енергия, необходима за работата на мускулните клетки.

Carbonox се базира на комбинация от въглехидрати, избрани прецизно според профила и скоростта им на усвояване в кръвния поток. Съотношението на въглехидрати с висок, среден и нисък гликемичен индекс – осигурява стабилно насищане на кръвта с енергийни съставки за период от 2 часа от момента на приема на препарата. 

Carbonox е обогатен с Л-аргинин, чието действие е особено ефективно за повишаване на производството на азотен окис, засягащ разширяването на кръвоносните съдове, което води до увеличен приток на кръв до мускулите, а от там до по-ефективно снабдяване на мускулите с кислород, анаболни хормони и хранителни вещества.

Комплексът от 12 витамина значително повишава усвояването на въглехидратите и засилва метаболизма.

Предназначение:

Carbonox се препоръчва за лица подложени на интензивно физическо натоварване, нуждаещи се от максимално ефективна енергийна добавка преди тренировка и постигне възможно най-бързо на максимална свръхкомпенсация на енергията след тренировка.

Начин на употреба:

2-4 порции - 1 порция / 50 г = 1 мерителнa лъжицa разбити 100 мл вода/ дневно в зависимост от честотата и интензивността на тренировките и телесното тегло – преди, по време и след тренировка. Добавете 1 порция / 50 г = 1 мерителнa лъжицa / към 100 мл вода.


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
73.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: Ol140

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!