EXTRIFIT THERMOGEL - 80 гр

EXTRIFIT THERMOGEL - 80 гр

Марка: EXTRIFIT SPORTS NUTRITION
Код на продукта: EX23
Наличност: В наличност

Налични опции

3.00лв
-+

EXTRIFIT THERMOGEL - 80 гр

Информация за продукта:

Thermogel® е уникален комплексен термогенен фет бърнър от Extrifit®, който е готов за незабавна консумация благодарение на иновативната гел форма на продукта! Той е предназначен за спортисти, които се опитват да се изчистят максимално от нежеланите мазнини. Това е благодарение на съдържанието на термогенни вещества като - синефрин, екстракт от зелен чай както и други стимуланти като кофеин, таурин и други активни вещества, които влияят върху метаболизма на мазнините (HCA, карнитин, хром и други). И това всичко е без съдържание на мазнини и захари.

Описание на продукта:

За кого е подходящ THERMOGEL?

Thermogel® е предназначен както за конкурентни културисти и фитнес състезатели, така и за всички други спортисти, които се опитват да намалят телесните мазнини - отслабване, изчистване преди лятото, намаляване на теглото преди състезание по бягане, колоездене и всякакъв друг вид физическа дейност.

Какво съдържа THERMOGEL?

Thermogel® съдържа широк комплекс от активни вещества, които влияят върху метаболизма на мазнините и допринасят за регулиране на теглото. Екстракт от зелен чай, екстракт от цитрусов аурантиум (синефрин), екстракт от холин и гроздови семена имат термогенен ефект и също допринасят за регулиране на теглото. Хромът допринася за поддържането на нормалното ниво на глюкозата в кръвта и намалява чувството на глад. Thermogel® съдържа и стимулиращи вещества като - кофеин, таурин, тирозин, карнитин, инозитол, метионин и не на последно място витамин В6, който има много важни функции в човешкото тяло. Витамин B6 допринася за нормалния метаболизъм, който дава енергия за нормалното функциониране на нервната система, регулирането на хормоналната активност и нормалната функция на имунната система.

THERMOGEL може да намали чувството ви на умора дори когато сте на края на силите си.

Начин на употреба:

Използвайте един пакет 20-30 минути преди физическо натоварване. Възможно е да го разтворите и в 200-300 мл вода. Консумирайте цялото пакетче след отварянето.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

THERMOGEL®

Свързани продукти

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени