Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

EXTRIFIT Thermogel - 80 gr

EXTRIFIT Thermogel - 80 gr
EXTRIFIT Thermogel - 80 gr
ТОП МАРКА
EXTRIFIT Thermogel - 80 gr
EXTRIFIT Thermogel - 80 gr
EXTRIFIT Thermogel - 80 gr

Информация за продукта:

Thermogel е уникален комплексен термогенен фет бърнър от Extrifit, който е готов за незабавна консумация благодарение на иновативната гел форма на продукта! Той е предназначен за спортисти, които се опитват да се изчистят максимално от нежеланите мазнини. Това е благодарение на съдържанието на термогенни вещества като - синефрин, екстракт от зелен чай както и други стимуланти като кофеин, таурин и други активни вещества, които влияят върху метаболизма на мазнините (HCA, карнитин, хром и други). И това всичко е без съдържание на мазнини и захари.

Описание на продукта:

За кого е подходящ Thermogel?

Thermogel е предназначен както за конкурентни културисти и фитнес състезатели, така и за всички други спортисти, които се опитват да намалят телесните мазнини - отслабване, изчистване преди лятото, намаляване на теглото преди състезание по бягане, колоездене и всякакъв друг вид физическа дейност.

Какво съдържа Thermogel?

Thermogel съдържа широк комплекс от активни вещества, които влияят върху метаболизма на мазнините и допринасят за регулиране на теглото. Екстракт от зелен чай, екстракт от цитрусов аурантиум (синефрин), екстракт от холин и гроздови семена имат термогенен ефект и също допринасят за регулиранена теглото. Хромът допринася за поддържането на нормалното ниво на глюкозата в кръвта и намалява чувството на глад. Thermogel съдържа и стимулиращи вещества като - кофеин, таурин, тирозин, карнитин, инозитол, метионин и не на последно място витамин В6, който има много важни функции в човешкото тяло. Витамин B6 допринася за нормалния метаболизъм, който дава енергия за нормалното функциониране на нервната система, регулирането на хормоналната активност и нормалната функция на имунната система.

THERMOGEL може да намали чувството ви на умора дори когато сте на края на силите си.

Начин на употреба:

Използвайте един пакет 20-30 минути преди физическо натоварване. Възможно е да го разтворите и в 200-300 мл вода. Консумирайте цялото пакетче след отварянето.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
3.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: EX23

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!