Menu
Your Cart

Olimp Thermo Stim - 60 caps

Olimp Thermo Stim - 60 caps
Olimp Thermo Stim - 60 caps
Olimp Thermo Stim - 60 caps
Olimp Thermo Stim - 60 caps
Olimp Thermo Stim - 60 caps

Описание на продукта

Термогенезата е съвкупност от метаболитните процеси отговорни за повишаването на телесната температура. Или това са процесите по разграждането и усвояването на високо - енергийните съединения от храната поддържащи стабилността и нивото на температурата в човешкото тяло.

На лице са редица хранителни съставки, които в известна степен могат да стимулират организма да изгори своите мазнини като ги превърне в енергия. Тези вещества използват различни начини на действие – намаляват апетита, транспортират и улесняват изгарянето на мазнините и стимулират термогеназата. Ускоряването на термогенезата предизвиква намаляване на подкожните мазнини и подобряване на мускулната дефиниция.

Съдържание: 

  • SINETROL е патентована комбинация от екстракти на цитрусови плодове и с 6 пъти по ускорена липолиза. Отслабване е сигурен изход потвърдено от клинични изследвания.
  • THERMOCORE MTRX е уникална матрица от силни термогенни активатори и висококачествени съставки, подбрани специално за постигане на оптимално използване на липидите /мазнините/ в метаболитната обмяна.
  • Синефрин и капсацин изключително активни субстанции произхождащи от екстракти на горчив портокал и лют червен пипер имащи стимулиращ ефект. 
  • EGCG – катехини и полифеноли съдържащи се в зеления чай - увеличават скоростта на изгаряне на мазнините и са мощни антиоксиданти.
  • CGA – екстракт от сурови зърна на зелено кафе подпомагащи правилният метаболизъм на въглехидратите, намалявайки резорбцията и апетита към захари.
  • Bioperine ® - съдържа 95% екстракт от пиперин, има затоплящ ефект, ускорява термогенезата и подпомага усвояването на другите съставки на препарата.

Предназначение: 

Спомага за отслабването и изгаряне на подкожните мазнини.

Начин на употреба:

1 капсула 1-3 пъти дневно с много вода, 30 минути преди закуска, вечеря и тренировка. Препоръчително е да се използва за период от 2-3 месеца последван от период на почивка за 1-2 месеца. 

Внимание:

Този продукт се препоръчва само за възрастни. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Високо съдържание на кофеин. Да не се смесва с други препарати съдържащи кофеин. Продуктът не трябва да бъде приеман по време на бременност, кърмене, от хора със сърдечни заболявания, при високо кръвно налягане и склонност към депресия, както и от хора с неблагоприятни реакции към някоя от съставките.


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
46.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: Ol155
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!