Menu
Your Cart

WEIDER HZRD Pre-Workout Powder - 260 gr

WEIDER HZRD Pre-Workout Powder - 260 gr
WEIDER HZRD Pre-Workout Powder - 260 gr
НОВО ТОП МАРКА
WEIDER HZRD Pre-Workout Powder - 260 gr
WEIDER HZRD Pre-Workout Powder - 260 gr
WEIDER HZRD Pre-Workout Powder - 260 gr

Информация за продукта

  • Невероятна пред-тренировъчна формула
  • Синергични ефекти за подобрено когнитивно представяне
  • Оптимизиране на кръвния поток за невероятно напомпване
  • Ефективни дози подкрепени от научни изследвания
  • Вкус на портокал и дива ягода

WEIDER HZRD Pre-Workout Powder е нов пред-тренировъчен продукт, включващ високодозирани първокласни съставки за психическа бдителност и невероятна вазодилатация. Дори мускулният растеж (хипертрофия) може да бъде повлиян от психическия аспект на тренировката. Концентрирането върху мускулното свиване може да повлияе положително на активирането на мускулните влакна, което води до подобрен стимул за упражнения. Този феномен често се описва като връзка между ума и мускулите.

Внимателно подбраните висококачествени растителни екстракти са клинично проучени и са показали, че медиират превъзходна вазодилатация за подобряване на притока на кръв, мускулния обем и доставянето на хранителни вещества. Освен невероятното усещане за „напомпване“, за което самият Арнолд Шварценегер се прославя в легендарния филм „Pumping Iron“, подобреният кръвен поток се свързва и с мускулния растеж и увеличения капацитет за упражнения (увеличено време до изтощение) поради подобрените хранителни вещества доставка и възстановяване на мускулите. WEIDER HZRD комбинира първи клас синергични стимулиращи съставки за подобрено умствено представяне, остър като бръснач фокус и целева мускулна активация, която никога досега не се е усещала. Интелигентната комбинация от съставки, стимулиращи азотен оксид ще ви даде незабравимо напомпване и ще подобри вашите кръвоносни съдове.

Добавката на Weider’s HZRD е формулирана за увеличаване на енергията и умствения фокус и има няколко съставки за подобряване на мускулното напомпване. От стимулиращата страна на продукта получавате 300 mg от предстоящата enXtra и умерени 200 mg кофеин.

Както споменахме има доста съставки в новия продукт на Weider HZRD, които са там, за да увеличат напомпването. Има чист цитрулин със солидни 6 g на доза, 2 g аргинин и първокласните смес от растителни екстракти S7 на 100 mg и 100 mg плодове от манго Careflow, доказани в проучвания в подкрепа на микроциркулацията, енергията, метаболизма и здравето на сърцето.

Описание на продукта:

6 гр L-Citruline и 2гр L-Arginine

L-Citruline - Доказано е, че L-цитрулин е два пъти по-ефективен, когато става въпрос за повишаване на нивата на L-аргинин в кръвта, в сравнение с директното добавяне на L-аргинин. Науката показа, че ефектът на L-цитрулин зависи от дозата, което означава, че по-високата доза води до по-високи нива на L-аргинин в кръвта

L-Arginine - L-аргининът е една от 21-те протеиногенаминокиселини, което означава, че се използва за синтезиране на протеини. L-аргининът се счита за полусъществен, тъй като човешкото тяло е в състояние да синтезира определено количество от тази аминокиселина . Тъй като ендогенният синтез често е недостатъчен, е необходим адекватен дневен прием, за да се осигури оптимална физиологична функция.

1 гр Taurine

Въпреки че не е класифициран като „основен“ поради ендогенен синтез, тауринът е много важна аминокиселина, съдържаща сяра. Той е една от най-разпространените аминокиселини в мозъка, ретината и мускулната тъкан. Сред много други функции тауринът е органичен осмолит или дори осмопротектор, което означава, че аминокиселината играе важна роля в регулирането на обема на клетките ( поддържане на нормален клетъчен обем за защита на целостта на клетките)

200 мг Кофеин

Кофеинът е без съмнение най-често консумираният и най-добре проучен стимулант, психоактивно лекарство. Алкалоидът, известен също като 1,3,7-триметилксантин, се среща естествено в много растения, като най-известните източници са кафе и какаови зърна или чаени листа. Кофеинът проявява своите ефекти чрез конкурентно свързване с аденозиновите рецептори, като в резултат стимулира централната нервна система.

250 мг L-Ornithine HCI

L-орнитинът е непротеиногенна аминокиселина, която играе ключова роля като междинен продукт в урейния цикъл, който е от съществено значение за изхвърлянето на излишния азот. Въпреки че L-орнитинът се свързва най-вече с L-аргинин и L-цитрулин и техният положителен ефект върху генерирането на NO и притока на кръв, това не е основната причина за L-орнитин в нашата формула за HZRD преди тренировка.

300 мг Alpinia galanga Extract (enXtra)

enXtra® е екстракт от Alpinia galanga, отглеждан, събран и обработен от известния доставчик на суровини Enovate Biolife. Суровината се добива отговорно, култивира се без пестициди и селективно се подбира при оптимално време и температура на прибиране на реколтата. Процесът на екстракция протича без разтворители и крайният екстракт се анализира за оптимални концентрации на биоактивни вещества.Alpinia galanga, известна още като тайландски джинджифил, е растение с произход от Югоизточна Азия. Коренището му обикновено се използва като храна и подправка, като същевременно има дълга история като лечебна билка в традиционната медицина

100 мг Spectra 7 (S7)

S7 ™ е маркова и патентована смес от седем различни растителни екстракта, която се произвежда от известния доставчик на суровини Futureceuticals.Съдържа екстракт от зелено кафе на зърна, екстракт от зелен чай, екстракт от куркума, екстракт от череша, боровинка на прах, броколи на прах и зеле на прах.

100 мг CareFlow (Mango Fruit Powder)

Careflow® е органичен прах от плодове на манго (Mangifera indicaL.), Стандартизиран за мангиферин. За да се гарантира максимално качество и ефикасност, мангото се събира със специална степен на зрялост, когато съдържанието на вторични растителни молекули е изключително високо.

5 мг BioPerine

Bioperine® е името на екстракт от черен пипер (piper nigrum), предоставен от известния доставчик на суровини Sabinsa, стандартизиран за активния компонент пиперин. Пиперинът е алкалоид, който често се описва като така наречения подобрител на бионаличността, който означава, че молекулата не притежава самата биоактивност, но увеличава активността на други молекули, когато се поглъща в комбинация.

16 мг Niacin

Никотиновата киселина или ниацин, наричан още витамин В3, е един от 13 витамина, необходими за поддържане на здрави физиологични функции. Витаминът е от съществено значение за функциониращия метаболитен метаболизъм. Той е включен в есенциалния фактор никотинамид аденин динуклеотид (NAD), който се намира във всички живи клетки. NAD + и неговата химически редуцирана форма NADH играят съществена роля в окислителното фосфорилиране, което произвежда енергийната валута на тялото аденозин трифосфат чрез окисляване на хранителни вещества като въглехидрати и мастни киселини. NAD е от съществено значение и за редица други клетъчни процеси и ензимни реакции.

Разфасовка:

Една опаковка съдържа 260 гр = 20 дози

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
74.50лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 96464

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!