Menu
Your Cart

WEIDER Total Rush 2.0 - 375 gr

WEIDER Total Rush 2.0 - 375 gr
WEIDER Total Rush 2.0 - 375 gr
WEIDER Total Rush 2.0 - 375 gr
WEIDER Total Rush 2.0 - 375 gr
WEIDER Total Rush 2.0 - 375 gr

Информация за продукта

  • Ядрена Формула: Концентрация-Мощност-Вазодилация-Мускулна производителност
  • Total Rush минава на следващото ниво!
  • Удвоете резултатите си!
  • Наука, която служи на вашите мускули!

Total Rush е преработен, за да осигури по-добра и по-ефективна формула. Изследователският екип на Weider е вдъхновен от най-новите научни постижения и най-новите съставки, за да създаде 100% законна и по-ефективна формула.

Total Rush 2.0 ще ви отведе на нови висоти, ще намали времето ви, ще ви помогне да тренирате по-интензивно и да достигнете това повторение в което се усеща разликата. Специално се е мислило за това как да се избегне последната загуба на енергия, която обикновено изпитвате след тренировка. Неговата оптимизирана формула съдържа същите активни съставки, тези, които ви харесват и работят толкова добре, заедно с нови съвременни активни вещества като глутамин пептидите Sustamine® и Oxystorm®, екстракт от амарантни семена, който доставят нитрати за максимална васкуларизация.

Опитайте и изпитайте новата СИЛА на Weider и няма да го смените за нищо друго.

Детайли за Total Rush 2.0

L-цитрулин малат: неесенциална аминокиселина, включена в ключови функции, като производство на азотен оксид, компенсира киселинността на млечната киселина и стимулира доброто възстановяване. Всяка доза Total Rush 2.0 съдържа 6 000 mg цитрулин малат.

L-аргинин: аминокиселина, участваща в хормоналната секреция, отстраняване на отпадъчните вещества и която също допринася за поддържане на здравето на имунната система. Азотният оксид е вазолилационен и също така подпомага правилния транспорт на хранителни вещества до мускулите, като по този начин тренировките Ви са на едно по-високо ниво (4600 mg).

Креатин монохидрат: Креатинът е може би най-изследваната субстанция и с най-голям брой проучвания, които доказват нейната ефикасност за подобряване на производителността и увеличаване на мускулната маса. Total Rush доставя оптималната доза креатин3400 mg с която ще можете да усетите цялата мощност.

Кофеин: стимулантът който най-вече намалява усещането за субективна умора; Освен това, той благоприятства мобилизирането и използването на мазнини като източник на енергия. Кофеинът ви помага да правите по-интензивни и по-екстремни тренировки. Даването на всичко във всякатренировка гарантира по-бързи и по-сериозни резултати. Всяка доза доставя 300 мг кофеин.

Бета-аланин: бета-аланинът се превърна в една от най-популярните съставки. Като хранителна добавка спомага за увеличаването на мускулния карнозин. Дипептидът, карнозин има силен антиоксидантен капацитет и е в състояние да компенсира киселинността, получена от млечната киселина, като по този начин забавя мускулната умора. Една доза от Total Rush 2.0 доставя изключителното количество от 3 300 mg.

Аминокиселини: Total Rush 2.0 е обогатен с аминокиселини, които са от ключово значение за здравето на нервната система, като N-ацетил тирозин (1000 mg), глицин (1000 mg) и таурин (1000 mg). Съдържа също така теанин, аминокиселина, съдържаща се в чая, която помага да се поддържа усещане за благополучие.

Oxystorm®: Ексклузивна съставка, която освобождава най-високо съдържание на нитрати, еквивалентно на повече от пет пъти теглото си в цвекло на прах. Нитратите (300 мг) също са известни с насърчаване на производството на азотен оксид.

L-аланил-L-глутамин (Sustamine): дипептид, образуван от L-глутамин и аланин, проучванията предполагат, че тази форма на глутамин е по-ефективно абсорбирана, а също и тази, която най-ефективно повишава мускулните глутаминови нива. Сутаминът е и най-ефективното вещество за подобряване на хидратацията на мускулите (200 mg). Total Rush 2.0 съдържа комбинация от витамини и минерали, които благоприятстват мускулните и когнитивните функции на спортистите по време на тренировката: витамин D, аскорбинова киселина, ниацин, витамин B6, витамин В12, калций и цинк.

Ниацин: помага за намаляване на умората и изтощението.

Витамин В6: допринася за нормална функция на нервната система и нормална интелектуална функция.

3 грама креатин всеки ден увеличават физическото представяне при краткотрайна интензивна тренировка.

Витамин В12: допринася за нормалния енергиен метаболизъм.

Витамин D: помага да се поддържа нормална мускулна функция.

Калций: помага да се поддържа нормална мускулна функция.

Препоръчителна доза:

Разтворете 25гр прах в 300 мл вода (1 мерителна лъжица с връх). Приемайте по 1 доза преди тренировка. Използвайте за 6 седмици и след това направете почивка!

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
78.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: W01

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!