Menu
Your Cart

FA Nutrition CORE Pump Energizer - 216 gr

FA Nutrition CORE Pump Energizer - 216 gr
FA Nutrition CORE Pump Energizer - 216 gr
FA Nutrition CORE Pump Energizer - 216 gr
FA Nutrition CORE Pump Energizer - 216 gr
FA Nutrition CORE Pump Energizer - 216 gr

Информация за продукта

CORE Pump Energizer е продукт, който осезеамо повишава напомпването по време на тренировка и също така увеличава аеробния капацитет. CORE Pump Energizer е обогатен с BCAA и съдържа разширена матрица от прекурсори на нитрогенния оксид. Когато говорим за азотни бустери, знаем че високата доза от най-висококачествени съставки означава най-добри резултати. Вашето тяло не може винаги да разчита на най-популярната форма на аргинин - AKG, така че ние поставяме не по-малко от четири различни форми на вазодилататиращия Аргинин - за да сте сигурни, че този продукт работи. 

Ефекти и предимства:

  • максимално мускулно напомпване 
  • прилив на енергия 
  • издръжливост 
  • ефикасен активатор на азотен оксид 
  • 3 форми на Аргинин 
  • патентована формула бета-аланин - CarnoSyn® 
  • високи дози цитрулин и BCAA 

Действие:

Но какъв е този азотен оксид? Това е така нареченият газов хормон, който отпуска клетъчния ендотелиум - вазодилатация на кръвоносните съдове. Вазодилатация означава, че кръвоносните съдове могат да транспортират повече кръв (и разбира се кислород и хранителни вещества) в работещите мускули. Благодарение на действията на азотния оксид, мускулите получават повече необходими хранителни вещества, а страничните продукти като млечна киселина се отстраняват по-бързо. По този начин напомпването се увеличава, аеробния капацитет при спортовете за издръжливост и се подобрява мускулната работа по време на анаеробни натоварвания. Когато тренирате във фитнес залата, целта е да „повредите“ колкото се може повече мускулни влакна, за да може след това те да бъдат възстановени по-големи и по-силни. FA Nutrition CORE Pump Energizer може да ви помогне с тази цел! 

Когато приемете CORE Pump Energizer, ще получите по-интензивно мускулно напомпване, защото повече кръв ще преминава през работещия мускул, увеличавайки мускулното налягане по време на повторениенията, което води до още по-големи „увреждания“ на мускулните влакна – този процес косвено води до мускулен растеж. С добавянето на CarnoSyn® - патентован Бета-аланин, ние гарантираме, че да тренирате по-дълго, заради издръжливостта, която ще Ви даде. Бета-аланинът, перкусор на Карнозин, деацидифицира мускулите и им позволява да останат по-дълго във фазата на субмаксималната контракция. 

Добавените BCAA са необходимо антикотаболитно гориво и подобрител на анаболното състояние поради наличието на левцин. Най-просто казано BCAA в CORE Pump Energizer ще възстановява мускулните Ви влакна веднага щом ги „увредите“ и по този начин ще си осигурите по-добро мускулно развитие! 

Начин на приемане: 

Приема се 1 мерителна лъжичка, 20-30 минути преди тренировка разтворени в 200-300 мл вода. За най-добър ефект приемайте на празен стомах! 

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
39.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: F5

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!