Menu
Your Cart

SWEDISH Supplements Go Hard 2.0 - 90 капс

SWEDISH Supplements Go Hard 2.0 - 90 капс
Не е налично
SWEDISH Supplements Go Hard 2.0 - 90 капс

Информация за продукта:

Go Hard- е ново поколение на термогенне фетбърнър, който съдържа съставки, които ще увеличат топлина и изпотяване на тялото Ви. Рязко увеличение на енергията ще Ви накара да тренирате по-дълго и по-тежко, благодарение на съставките за подтискане на апетита се отървете по-бързо от излишните мазнини!

С помощта на задълбочени изследвания, SWEDISH Supplements представя термогенен фетбърнър , който оптимизира загубата на тегло по няколко начина! Go Hard въвежда три интензивно мощни вещества, които, които екстрамно изгарят мазнините: Choleus forskholii - това вещество беше доскоро, класифицирано като лекарство, което повлиява ензима (Adenylat-cyclas), който има важна роля в клетъчния метаболизъм. Форсколин може да повиши активността на този ензим, който дава възможност за преобразуване на складираните мазнини в енергия.

Ефекти и предимства:

  • Осигурява термогенен ефект
  • Регулира и понижава стойността на кръвната захар
  • Безкомпромисен резултат, с малко усилия
  • Предотвратява повторното натрупване на мазнини в организма
  • Осигурява интензивна енергия и фокус

Действие:

Едно от най-мощните вещество в продукта Go Hard 2.0 на SWEDISH Supplements е Зеленото кафе, които имат високи нива на хлорогенова киселина (CGA). CGA намалява нивата на кръвната захар в организма и в резултат на това, по-малко енергия се съхранява в организма като това води до използването на мазнините в тялото Ви, за енергия, което от своя страна пък води до пряка загуба на тегло!

Термогененият ефект се предивзвиква главно от лют червен пипер (Cayenne) , докато умората и чувството на отпадналост, което може да се появи при изгарянето на мазнините се елиминира, чрез внимателно премерена доза ECGC от зелен чай, корен от роза (Rhodiola Rosea) и Кофеин, които доставят мигновен прилив на енергия, фокус и подпомагат добрите резултати.

Кофеинът помага и за увеличаване на концентрацията и енергията.

Йодът в Go Hard допринася за нормалната продукция на хормоните на щитовидната жлеза, които са пряко отговорини за отлагането на мазнини в тялото.

Начин на употреба:

Приемат се по 2 капсули сутрин и преди тренировка, най-добре на празен стомах. В дните, в които не тренирате, приемайте 2 капсули сутрин и 1 капсула по обяд, отново на празен стомах!

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
63.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: S9
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!