Menu
Your Cart

SWEDISH Supplements

Brand: SWEDISH Supplements Model: S1
Информация за продукта: AAKG Magnum съдържа високи количества L-Аргинин в своята най-усвоима за тялото форма - алфа-кетоглутерат (AKG). Аргининът като аминокиселина се произвежда в тялото от бъбреците и черния дроб, но не във формата на алфа-кетоглутерат. Тази форма може да бъде набавена само ..
44.95лв
SWEDISH Supplements AAKG NITRO + TMG - 300 гр
Не е налично
Brand: SWEDISH Supplements Model: S2
Информация за продукта:Swedish Supplement Представя един иновативен продукт, а именно AAKG Nitro + TMG. Това е нов вид комбинация, която ще направи напомпването още по-силно и пълноценно. Комбинацията от AAKG и TMG ще Ви накара да се чувствате толкова напомпани и енергични по време на тренировка,..
50.95лв
SWEDISH Supplements BCAA Engine 4:1:1 - 800 гр
Не е налично
Brand: SWEDISH Supplements Model: S3
Информация за продукта:BCAA Engine 4:1:1, е освежаващ и вкусен, инстантно разтворим комплекс, от БЦАА, Глутамин и Лизин. Всяка доза съдържа 6000мг Верижно разклонени Аминокиселини, в анаболното съотношение – 4:1:1! С този продукт възстановяването, след тежка тренировка, вече не е никакъв проблем!..
97.00лв
Brand: SWEDISH Supplements Model: S11
Информация за продукта:BCAA Engine 4:1:1, е освежаващ и вкусен, инстантно разтворим комплекс, от БЦАА, Глутамин и Лизин. Всяка доза съдържа 6000мг Верижно разклонени Аминокиселини, в анаболното съотношение – 4:1:1! С този продукт възстановяването, след тежка тренировка, вече не е никакъв проблем!..
49.95лв
Brand: SWEDISH Supplements Model: S12
Информация за продукта:Омега-3 е една от най-полезните полиненаситени мастни киселини. Тялото ни не може да ги произведе само, затова трябва да си ги набавяме от храната или чрез приема им, като хранителна добавка! Ненаситените мастни киселини за изключително важни за нашето здраве, като зависи о..
26.95лв
Brand: SWEDISH Supplements Model: S5
Информация за продукт:Цитрулин малат е неесенциална аминокиселина, която отдавна се използва в пред тренироввъчните продукти, благодарение на способността си да подобри производителността и да се осигури по-добро изпомпване. Смята се, че Цитрулин Малат оказва положително влияние в производството ..
54.95лв
Brand: SWEDISH Supplements Model: S4
Информация за продукта:CLA принадлежи към семейството на омега-6 мастни киселини, използвани като хранителни добавки. Естествените източници са млечни продукти и месо. Проучванията показват, че мускулната маса се запазва, докато загубата на мазнини се подобрява, чрез добавянето на CLA в диетата! ..
39.95лв
SWEDISH Supplements CREVOLUTION Caps - 200 caps
Не е налично
Brand: SWEDISH Supplements Model: S6
Информация за продуктаКреатинът е може би най-добре проучвания продукт от хранителните добавки. Всеки трениращ знае, че е оказва положителен ефект за силата и експлозивността в мускулите. Креатинът се среща естествено в червеното месо и в червените боровинки и го добавя енергията, от която тялото..
64.95лв
Brand: SWEDISH Supplements Model: S7
Информация за продукта:D.A.M.P е мощен Термогенен бърнър, който е създаден за хора, които имат проблем с подкожните мазнини! Изцяло натуралният, билков бленд, ще Ви помогне, да се отървете от нежелание мазнини, като няма да навреди на мускулната Ви маса! Кофеинът оказва влияние и върху подкожната..
46.45лв
SWEDISH Supplements Extra Micronized Creatine Mono - 500 gr
Не е налично
Brand: SWEDISH Supplements Model: S8
Ефекти и предимства100% креатин монохидрат   чист микронизиран = по-добро усвояване, високо качествоизключително фин прах - отлична разтворимостувеличава максималната сила и ефективносттаувеличава обема на мускулните клеткипозволява по-интензивна тренировкаТренировъчна фаза:Силова фаза на..
60.00лв
SWEDISH Supplements Go Hard 2.0 - 90 капс
Не е налично
Brand: SWEDISH Supplements Model: S9
Информация за продукта:Go Hard- е ново поколение на термогенне фетбърнър, който съдържа съставки, които ще увеличат топлина и изпотяване на тялото Ви. Рязко увеличение на енергията ще Ви накара да тренирате по-дълго и по-тежко, благодарение на съставките за подтискане на апетита се отървете по-бъ..
63.00лв
Brand: SWEDISH Supplements Model: S10
Информация за продукта:Hydro Amino Peptide от SWEDISH Supplements е хранителна добавка, която съдържа пълен комплекс аминокиселини от Шведско говеждо месо. Чрез процеса хидролиза и технология на фино филтриране, получените аминокиселини са в пептидна форма с различни молекулни размери и по този н..
55.95лв
Показване на 1 и 12 от 29 (3 страници)
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!