Menu
Your Cart

Z-KONZEPT Magnesium + B6 Shots - 25 ml

Z-KONZEPT Magnesium + B6 Shots - 25 ml
Z-KONZEPT Magnesium + B6 Shots - 25 ml
Z-KONZEPT Magnesium + B6 Shots - 25 ml
Z-KONZEPT Magnesium + B6 Shots - 25 ml
Z-KONZEPT Magnesium + B6 Shots - 25 ml

Информация за Z-KONZEPT Magnesium + B6 Shots :

Z-KONZEPT Magnesium + B6 Shots за магнезия решихме да използваме течна форма за по бърза резорбция, което гарантира незабавен ефект. Използвахме магнезиев цитрат за да поддържаме висока био – наличност. 260 mg магнезий е повече от 2/3 от дневната препоръчителна доза. Добавихме също така и 1,4 мг витамин B6 на доза в подкрепа на магнезия за намаляване на умората и отпадналостта. За да получим натурален и свеж вкус сме добавили истински портокалов сок концентрат.

Детайли на продукта:

Магнезият е абсолютно важен минерал специално за активни хора със здравословен начин на живот, както можете да видите от разрешението на Европейските органи за безопасност на храните: Магнезия допринася за намаляване на умората и отпадналостта, електролитния баланс,нормалната енергия и деформации в обмяната на веществата, нормалното функциониране на нервната система, нормалната функция на мускулите, нормалния синтез на протеини, нормалната психологическа функция, поддържането на костите и зъбите.

Магнезият, под формата на цитрат, гарантира по-бърза абсорбция, тъй като е с по-висока бионаличност от останалите форми, които се срещат на пазара. Това е и една от най-добрите високоусвоими форми на магнезия. Магнезият, под формата на цитрат представлява мощна хелатна форма с органичен източник, който има висока биоактивност и потентност. Освен, че този важен минерал се получава в голяма количество, той е и под форма, която се усвоява пълноценно в тялото.

Витамин В6 участва в метаболизма на протеините и мастните киселини. Той изгражда части от различни ензими и играе важна роля в образуването на хемоглобина и миоглобина, които повишават аеробната издръжливост. Комбинираната употреба с магнезий е от жизненоважно значение, тъй като едновременно с това подобрява усвояването и храносмилателната асимилация на клетъчно ниво. Той също така помага на тялото да предотврати значителни загуби на магнезий, което е основна цел за всеки спортист. 

Състав:

вода, фруктоза, магнезиев цитрат, окислител (лимонена киселина), портокалов сок концентрат (3%), аромати, консервант (калиев сорбат), подсладител (сукралоза), пиридоксин хидрохлорид.

Препоръчителен прием:

1 ампула на ден чиста или разредена с вода. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
2.25лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 41987

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!