Menu
Your Cart

Joe Weider Victory Mg B6 - 90 капс

Joe Weider Victory Mg B6 - 90 капс
ТОП МАРКА
Joe Weider Victory Mg B6 - 90 капс

Описание

MgB6 Victory Endurance е продукт от магнезий и витамин В6, комбинирани в подходящи дози за достигане на най-желаните резултати. Този продукт се препоръчва за повече сила и издръжливост, защото има изключителни предимства за всеки спортист. Особено важно е за подържането на издръжливост у спортисти, където ежедневните  физически натоварвания изчерпват нивата на магнезий много по-бързо.

Състав и функция:

Магнезият е от основно значение за правилното функциониране на мускулатурата, защото той действа като кофактор в много клетъчни ензими. Той работи заедно с калция в мускулните контракции и релаксации и съсирването на кръвта (калция подпомага докато магнезия инхибира).  

Приема  на магнезий става наложителен за всички спортисти, които в интензивни тренировки губят големи количества от този минерал чрез изпотяване и физически усилия, което може да доведе до мускулни спазми. Това състояние се повишава допълнително от загубата на калий и останалата част от минерални соли (електролити). MgB6 са капсули с високи нива на магнезиев цитрат,за който е доказано, че най-добре се усвоява и асимилира от мускулите.

Витамин В6 участва в метаболизма на протеините и мастните киселини. Той изгражда части от различни ензими и играе важна роля в образуването на хемоглобина и миоглобина, които повишават аеробната издръжливост. Комбинираната употреба с магнезий е от жизненоважно значение, тъй като едновременно с това подобрява усвояването и храносмилателната асимилация на клетъчно ниво. Той също така помага на тялото да предотврати значителни загуби на магнезий, което е основна цел за всеки спортист. 

Препоръчителен прием:

Вземете три капсули преди лягане. За по-висока ефективност препоръчваме да се приема на празен стомах.

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
25.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 214100
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!