Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!! 👌

Z-KONZEPT D3 + MINERAL Forte - 60 caps

Z-KONZEPT D3 + MINERAL Forte - 60 caps
Z-KONZEPT D3 + MINERAL Forte - 60 caps
Z-KONZEPT D3 + MINERAL Forte - 60 caps
Z-KONZEPT D3 + MINERAL Forte - 60 caps
Z-KONZEPT D3 + MINERAL Forte - 60 caps

Информация за Z-KONZEPT D3 + MINERAL Forte :

Z-KONZEPT D3 + MINERAL Forte специално за спортистите това е комбинация, която допринася за нормалната мускулна функция, нормалната функция на невротрансмитерите и поддържане на здрави зъби и кости. Ние сме проектирали нашия високодозов 4-минерален състав с витамин D3 специално за спортисти. С дневна доза от 3 капсули ще постигнете доставка на 300 NRV (референтни стойности на хранителните вещества) магнезий, селен, цинк и витамин D3, както и 150 NRV калций.

Описание на продукта:

Сред другите важни ефекти калцият допринася за нормалната мускулна функция и поддържането на нормалните кости и зъби. Витамин D3 има функцията на прохормон и играе важна роля в нивата на калций в костите. Магнезият допринася за много процеси в организма, включително намаляване на умората и изтощението, нормална мускулна функция и нормален синтез на протеини.

Селенът допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и нормална функция на имунната система. Цинкът допринася за нормалния синтез на протеини и въглехидратния метаболизъм, както и за поддържането на здрави кости.Липсата му нарушава правилното протичане на почти всички физиологични процеси. Като вече съществуват достатъчно научни факти, доказващи неговата превантивна и лечебна функция.

Множество проучвания твърдят, че между 70 и 80% от европейците имат дефицит на витамин D, както и че много болести и здравословни състояния могат да се усложнят при продължителния му дефицит. Честотата на дефицит е по-висока при жените, отколкото при мъжете, и по-висока при възрастни хора, отколкото при младите. Ниска концентрация  е честа и при кърмачета, деца и жени в менопаузата.

Начин на прием :

Приемат се от 1 до 3 капсули дневно с достатъчно течност. Препоръчителният дневен прием не трябва да се надвишава.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
23.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 41446
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!