Menu
Your Cart

WEIDER Beta-Glucan - 120 caps

WEIDER Beta-Glucan - 120 caps
WEIDER Beta-Glucan - 120 caps
ТОП МАРКА Не е налично
WEIDER Beta-Glucan - 120 caps
WEIDER Beta-Glucan - 120 caps
WEIDER Beta-Glucan - 120 caps

Описание на WEIDER Beta-Glucan:

WEIDER Beta-Glucan е хранителна добавка подобряващо общото здравословно състояние и трябва да се приема ежедневно независимо от фазата на трениране. Често се сещаме за имунната система, когато сме на път да се разболеем или вече сме болни. Тогава се интересуваме как да я подсилим, за да избегнем по-тежки усложнения. Често се доверяваме на естествени природни продукти, различни видове имуностимулатори. Някои от тях съдържат бета глюкани.

Има много начини за укрепване на имунната система и цялостния баланс в тялото. Все повече хора прибягват към купуване на хранителни добавки и приемането на лекарства. Но истината е, че всеки медикамент има определена усвояемост от организма ни и ако искаме да се погрижим за имунитета си дългосрочно, трябва да направим промени в начина си на живот и естествено да балансираме тялото си, метаболизма си и същевременно да повишим защитните механизми на организма

 Капсули с чист Бета-D-(1.3)-(1.6)-глюкан комплекс

Характеристики на продукта:

  • 1500 мгр. бета-глюкан комплекс за доза
  • Подкрепя имунната система
  • Ускорява мускулната регенерация

Препоръчителна доза:

Приемат се по 3 капсули дневно. По една преди всяко хранене

Комбинацията на Бета-Глюкан със Цинк капсули ви гарантират  по-силна имунна система

Всеки може да приема бета-глюкан, независимо че не се занимава редовно със спорт. Особено при възрастните хора чиято имунна система е отслабена с годините

Спомага на тялото да произвежда антитела за борба с вирусите.

Всеки може да приема бета-глюкан, независимо че не се занимава редовно със спорт. Особено при възрастните хора чиято имунна система е отслабена с годините.

Важно!!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
75.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: 32311
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!