Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!! 👌

WEIDER Vitamin D3/K2 + Magnesium – 120 caps

WEIDER Vitamin D3/K2 + Magnesium – 120 caps
WEIDER Vitamin D3/K2 + Magnesium – 120 caps
НОВО
WEIDER Vitamin D3/K2 + Magnesium – 120 caps
WEIDER Vitamin D3/K2 + Magnesium – 120 caps
WEIDER Vitamin D3/K2 + Magnesium – 120 caps

Информация за продукта

Тъй като човешкото тяло теоретично може да произведе достатъчно витамин D само, витамин D всъщност не е витамин, а хормон. За да произведе витамин D, тялото се нуждае и от прекурсора на холестерола, и от UV-B радиацията от слънчевата светлина – и това е мястото, където за повечето хора става трудно.

Прекарваме по-голямата част от времето си на закрито. Всеки път, когато излизаме от къщи, ние покриваме по-голямата част от нашата кожа, произвеждаща витамин D, с дрехи. През лятото използваме слънцезащитен крем, за да се предпазим от потенциално вредните ефекти на слънчевата светлина – и по този начин да инхибираме синтеза на витамин D! Освен това както нашата възраст, така и нашият тип кожа оказват голямо влияние върху производството на витамин

В повечето части на Европа ъгълът, под който слънчевата светлина пада върху земята, е твърде плитък, което означава недостатъчна експозиция на UV-B за синтеза на витамин D. Облачното небе също предотвратява достатъчно UV-B лъчение.

Опитът да получите достатъчно витамин D с храната също е почти невъзможен. Храни с високо съдържание на витамин D са невероятно редки, поради което дори обикновено стриктното и консервативно Германско общество по хранене (Deutsche Gesellschaft für Ernährung (DGE)) препоръчва добавки с витамин D за повечето хора.

Характеристика на продукта:

  • 1000 i.U. от слънчевия витамин на капсула
  • С висококачествен K2Vital Витамин K2 MK-7
  • Осигурява важния ко-фактор магнезий за активиране на витамин D

Съставки:

Магнезиев цитрат, хидроксипропил метилцелулоза (обвивка на капсулата), антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; Витамин D3 (холекалциферол); Витамин К2 (Менахинон-7).

Витамин D допринася за поддържането на нормални кости и зъби, нормална мускулна функция и нормална имунна функция. Следователно, дефицитът на витамин D може да доведе до промени в костния метаболизъм и заболявания като рахит (при деца) или остеомалация (при възрастни). По отношение на неговите ефекти както върху вродената, така и върху адаптивната имунна система, витамин D играе важна роля в диференциацията (узряването) на много различни имунни клетки, като моноцити, макрофаги и лимфоцити (напр. В- и Т-клетки).

Нашата мисия в WEIDER е да ви предоставим най-добрите хранителни добавки, за да можете да се представите по най-добрия начин, да живеете здравословно и да постигнете личните си цели. С повече от 85 години опит в тази индустрия, ние сме разбрали колко е важно да използваме само най-висококачествените и надеждни съставки във всички наши продукти.

Препоръка:

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте продукта на недостъпно за малки деца място!

Препоръчителна доза:

Приемайте по 1 капсула на ден с балансирано хранене.

Съдържание:

120 капсули ( 120 дози)

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
37.50лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 333333
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!