Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!! 👌

EXTRIFIT Arginine AKG 1000 mg - 100 caps

EXTRIFIT Arginine AKG 1000 mg - 100 caps
EXTRIFIT Arginine AKG 1000 mg - 100 caps
ТОП МАРКА
EXTRIFIT Arginine AKG 1000 mg - 100 caps
EXTRIFIT Arginine AKG 1000 mg - 100 caps
EXTRIFIT Arginine AKG 1000 mg - 100 caps

Информация за продукта:

1000 mg аргинин алфа-кетоглутарат (аргинин AKG) се съдържа само в една капсула от Extrifit Arginine, която се счита за най-ефективната форма на аргинин.

Как работят продуктите с Аргинин?

Кръвта към мускулите и мускулното напомпване е много важна, не само заради приятното усещане за твърди мускули по време на тренировка, а и за това че важните хранителни вещества стигат до мускулите благодарение на увеличения кръвен поток. Тези хранителни вещества са важни за по-бързо възстановяване, увеличаване на силата и по-бърз и ефективен мускулен растеж! Ето защо е важно Arginine AKG  да бъде комбиниран и с други наши продукти като - Aminogel, Hydro, Bcaa, Aminofree, Gluta.

Аргинин AKG е основна добавка за мускулно напомпване и основна съставка в съдържанието на повечето пред-тренировъчни продукти. С Arginine AKG 1000 MG можете да доставяте необходимата доза аргинин сами според индивидуалните си нужди и предпочитания. Arginine AKG 1000 mg е идеално допълнение за по-добро кръвоснабдяване дори и по време на вечерна тренировка, когато повечето продукти със съдържание на кофеин и азотен оксид не са подходящи и могат да нарушат вашето заспиване.

Arginie AKG 1000 mg е продукт, съдържащ L-аргинин на капсули. L-аргининът е добре позната аминокиселина, която традиционно се използва в силовите спортове. Аргининът е добре известен прекурсор на азотния оксид и неговата употреба може да допринесе за по-качествено напомпване на мускулите по време на тренировка.

Голямото предимство на този продукт Arginine AKG 1000 mg е абсолютната точност в дозировката и бързото и усвояване от организма. Не забравяйте също така и да приемате този продукт с достатъчно количество вода за максимално усвояване от организма.

Начин на употреба:

Дозировката зависи от телесното тегло и интензивността на тренировката. Използвайте 1 капсула 60 минути преди тренировка. За напреднали спортисти с по-високо телесно тегло 2 капсули преди тренировка и 1 капсула веднага след това. Максималната дневна доза е 3 капсули.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
34.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: EX24
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!