Menu
Your Cart

SWEDISH Supplements D.A.M.P. - 50 капс

SWEDISH Supplements D.A.M.P. - 50 капс
SWEDISH Supplements D.A.M.P. - 50 капс

Информация за продукта:

D.A.M.P е мощен Термогенен бърнър, който е създаден за хора, които имат проблем с подкожните мазнини! Изцяло натуралният, билков бленд, ще Ви помогне, да се отървете от нежелание мазнини, като няма да навреди на мускулната Ви маса!

Кофеинът оказва влияние и върху подкожната мазнина и мускулния метаболизъм, увеличавайки нивото на цикличния аденозин монофосфат . Така се увеличава нивото на кръвната захар и освобождаването на свободните мастни киселини от клетките, а това увеличава и енергията и изходното ниво при дълготрайни натоварвания, каквито са например продължителните кардиозанимания. Така с отделянето на свободните мастни киселини заедно с ограничаване на въглехидратите при диета ще стопите сериозно количество подкожна мазнина.

Холинът е съединение, необходимо за правилното функциониране на нервната система. То също е и фунционален компонент на всички клетъчни мембрани. Друга негова функция в тялото е да помага за изхвърлянето на мазнини от черния дроб, осигурявайки нормален метаболизам на липидите. Може да бъде произведен в тялото от аминокиселините метионин и серин, но това вероятно е една от онези хранителни съставки, която ще трябва да си набавите в дози по-големи от тези, които тялото произвежда. Най-ефективната и полезна форма на холина е холин битартрат (водно разтворима форма) лесно усвоима от организма. Това съединение оказва силен ефект върху черния дроб. Използвано е в Германия в продължение на години за лечение на чернодробни нарушения, особено тези в резултат на употреба на алкохол или други химически вещества. Важно е да отбележим, че това съединение може да помогне за регенериране на чернодробни клетки. То също може да понижи нивата на холестерола, да премахне запасите от холестерол от тъканите и да забави сгъстяването на кръвта, предпазвайки от запушване на артериите.

Пиперинът е основният алкалоид в черния пипер. Има много здравословни ползи, една от основните от които е, че увеличава бионаличността на голяма част от други полезни съставки. Използва се също за подобряване здравето на червата като повишава притока на кръв към тях, повишава качеството на храносмилането и съответно разпространението на приетите вещества вследствие него. Приемът на пиперин като хранителна добавка повишава способността за абсорбция на полезни вещества, предпазвайки ги от превръщане в отпадъци и изхвърлянето им от организма.

Куркумата е тревисто растение което достига височина до 1 м, със силно разклонено коренище, наподобяващо по вида си джинджифил. Коренът на растението се използва в медицината и кулинарията. Жълтият цвят на стрития на прах корен се дължи на 2-5% съдържание на пигмента куркумин. Именно на тази съставка се дължат и множеството благоприятни за здравето ефекти на куркумата. Активната съставка в куркумата – куркумин, намалява нивата на инсулинова резистентност – една от основните причини да трупаме мазнини в клетките си. Точно поради това според ендокринолога Дрю Торториело ежедневният прием на куркума намалява изключително много риска от диабет.

Начин на употреба:

Приемайте 1-2 капсули 30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
46.45лв
  • Stock: In Stock
  • Model: S7
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!