Menu
Your Cart

SAN Glucosamine, Chondroitin and MSM - 180 таб

SAN Glucosamine, Chondroitin and MSM - 180 таб
Не е налично
SAN Glucosamine, Chondroitin and MSM - 180 таб

SAN Glucosamine, Chondroitin and MSM - 180 таб

Информация за продукта:

Glucosamine, Chondroitin and MSM на компанията САН укрепва сухожилията чрез предоставяне на специални хранителни вещества, които са доказали способността си да активират собствените противовъзпалителни и защитни сили на организма. Всяка доза съдържа клинично доказани дози от глюкозамин, MSM и Chondroitin. Всички продукти на SAN са HPLC тестван и сертифицирани като безопасни за здравето.

Methylsulfonylmethane (MSM) е естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. Тя се среща в обичайното хранене на хората и при почти всички животни. МСМ е съставен от 34% съдържание на сяра. Това е четвъртият - най-богат на съдържание минерал в човешкото тяло.

МСМ има ефект по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МСМ потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намалява възпалението, увеличава снабдяването с кръв, намалява мускулни спазми, и омекотява белезите.

МСМ подкрепя здравето, активният начин на живот и ползите от няколко структури и функции в организма, включително и съединителната тъкан и дихателната система, докато метиловите групи действат за производството на енергия.

Глюкозаминът се среща естествено в организма. Той помага на хрущяла да стане по-силен и по-твърд. Глюкозаминовите добавки обикновено са направени от протеин, открит в черупките на скариди, раци и други. Някои изследвания показват, че глюкозаминовите добавки облекчават болката при някои хора с остеоартрит (OA) на коляното.

Начин на употреба:    

Приемат се по 3 таблетки дневно, за предпочитане с храна

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
75.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: SA50
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!