Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!! 👌

Olimp T-100 Hardcore - 120 caps

Olimp T-100 Hardcore - 120 caps
Olimp T-100 Hardcore - 120 caps
Olimp T-100 Hardcore - 120 caps
Olimp T-100 Hardcore - 120 caps
Olimp T-100 Hardcore - 120 caps

Описание на продукта

Основата на продукта представлява патентован, стандартизиран екстракт от ашваганда (KSM-66).

Механизмът на Т-100® LTD се основава, не само върху увеличаване на производството на тестостерон, но и върху максимално поддържане на свободната му форма в кръвта, чрез намаляване на превръщането му нежелани метаболити. 

KSM-66 - повишава нивата на лутеинизиращия хормон (ЛХ) и тестостерона.  

Предимство: 

Повишаване на нивата на тестостерон и лутеинизиращия хормон. лутеинизиращия хормон при мъжете е отговорен за функционирането на интерстициалните клетки, произвеждащи тестостерон.

KSM-66 - увеличава количеството на чистата мускулна маса и ускорява възстановяването след тренировка. Консумацията на KSM-66 значително повишава мускулната маса и намалява мазнините в тялото, също допринася за ускоряването на темповете на регенерация след тренировка, чрез намаляване на серумния креатинин киназа - ензим, чиято концентрация в кръвта се увеличава, правопропорционално на уврежданията им. KSM-66 - намалява нивата на кортизол, подобрява устойчивостта на стрес, намалява чувството за депресия и тревожност.

В състава е включена и клинично тестваната D-аспарагинова киселина (DAA), естествено срещаща се в клетките на: надбъбречни жлези, панкреас, щитовидна жлеза, паращитовидната и до голяма степен в хипофизната жлеза и тестисите. Установено е, че D-аспарагинова киселина участва в освобождането на ЛХ и хормон на растежа от хипофизната жлеза, и тестостерон от тестисите.

За безпрецедентната ефикасност на T-100® LTD EDITION, също допринася, още един иновационен компонент - черен кимион. Изследвания показват положителното въздействие на растението върху нивата на тестостерон и качеството на спермата, а също така и върху нивата на триглицеридите и LDL холестерол.

За да се намали рискът от отрицателно въздействие на метаболитът на тестостерона - дихидротестостерон (ДХТ) в тялото на мъжа в T-100® LTD EDITION се използва екстракт от тиквено семе, което има защитно действие върху простатата и други органи, чувствителни към ДХТ.

Целият състав T-100® LTD EDITION е допълнен от цинков хелат. Този елемент спомага за поддържане на правилното ниво на тестостерон в кръвта. Освен това е инхибитор на два важни ензима в метаболизма на тестостерон: ароматазата – който превръща тестостерона в естрадиол и 5-α-редуктаза, който превръща тестостерона в ДХТ.

Предназначение:

Поддържа нормални нива на тестостерон в кръвта; увеличава размера на чистата мускулна маса; ускорява регенерацията; намалява нивото на кортизола и стреса; има защитно действие върху простатата и други органи, чувствителни към ДХТ(дехидротестостерон); поддържа нивата на холестерола и триглицеридите в нормални граници.


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
85.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: Ol195
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!