Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

Best Body Maca Arginine Booster - 100 caps

Best Body Maca Arginine Booster - 100 caps
Best Body Maca Arginine Booster - 100 caps
Best Body Maca Arginine Booster - 100 caps
Best Body Maca Arginine Booster - 100 caps
Best Body Maca Arginine Booster - 100 caps

Информация за продукта

Best Body Maca Arginine Booster е продукт, в който са избрани, висококачествени необработени суровини - Мака, L-аргинин, Трибулус Терестрис, витамин В6 и цинк които напълно се допълват.

Мака е растение от рода на кресон, което се използва като естествено лекарство в перуанските Анди продължение на хиляди години. Суровините в този продукт са специално подбрани за нормалното функциониране на тестостероновите нива в кръвта. По този начин е възможно покачването на мускулатурата и разграждането на мазнините. Собственото производство на тестостерон на тялото може да се увеличи. В допълнение, кръвообращението се стимулира. Това също така въздейства върху потентността, умората и отпадналостта.

Детайли за продукта:

  • тестостеронен бустер с мака, трибулус и  L-аргинин
  • оптимизиран с цинк и витамин В6
  • допринася за повишането на мускулатурата и за намаляване на мазнините
  • подкрепя кръвообращението и по този начин ефикасността
  • увеличава собственото производство на тестостерон в организма
  • лесно дозиране

Testobolan Maca Arginine Booster: 

Съдържа цинк, който е есенцеален минерал. Това означава, че тялото не може да си го снабди от само себе си, така че трябва да се доставя чрез храната или добавките. Наред с другите неща, цинк допринася за нормалния метаболизъм. Цинкът също допринася за защита на клетъчни компоненти от оксидативен стрес и поддържа нормалната функция на имунната система и синтеза напротеин. Освен това, цинк благоприятства поддържането на здрава коса, нокти, зрение, кожа, и нивото на тестостерон в кръвта.

Полу-есенциална аминокиселина L-аргинин е реагент за развитието на азотен оксид (NO) в тялото. Азотният оксид може да повлияе косвено на съдовата система . Особено важно за спортисти. 

Всяка порция съдържа 520 мг екстракт от трибулус терестрис, от които 208 mg са еквивалентни на висококачествени сапонини. Това са така наречените вторични растителни съставки, които са част от ежедневното ни хранене. Те се съдържат в плодовете, зеленчуците, картофите, бобовите растения, ядките, пълнозърнестите продукти и придават цвета на растителните храни и влияят на различни метаболитни процеси. Препоръки за прием на отделни вторични растителни вещества и ефекти не могат да бъдат дадени въз основа на наличните към момента данни.

BBN Maca Arginine Booster включва витамин В6 , който също е от съществено значение. Наред с другите неща, витамин В6 допринася за намаляване на отпадналостта и умората, за нормалното функциониране на имунната система, и нормален протеинов и гликогенен метаболизъм.

BBN Hardcore препоръчва:

да се вземат по 4 капсули Maca Arginine Booster с много течности на ден. Препоръчват се 2 капсули преди и 2 капсули след тренировка. В дните, без тренировка по 2 капсули преди две основни хранения.

Важни бележки: Да не се превишава указаната препоръчителната дневна доза! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Да се съхранява на места недостъпни за деца! Не е подходящ за деца, юноши, бременни и кърмещи жени и лица, които са претърпели сърдечен удар. Моля, консултирайте се с вашия лекар при антихипертензивни лекарства, бъбречно или чернодробно заболяване, както и нисък прием на протеини в диетата.

Съхранявайте продукта затворен на сухо място, защитено от светлина и при стайна температура (15 ° - 25 ° C). След отваряне да се използва в рамките на 3 месеца.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
45.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: А1950
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!