Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!! 👌

MAMMUT Beta Alanine Powder - 300 гр

MAMMUT Beta Alanine Powder - 300 гр
MAMMUT Beta Alanine Powder - 300 гр

Mammut - Beta Alanine Powder - 300 гр

Информация за продукта:

Mammut Beta Alanine Powder е висококачествен прахообразен продукт. Бета аланинът е несъществена и непротеиногенна аминокиселина и се консумира главно под формата на карнозин. Карнозинът е изграден от съединението между бета аланин и хистидин. Това дипептидно съединение може да се открие предимно в богати на протеини храни като месо. В нашето тяло висока концентрация на бета-аланин може да се намери в нашите мускулни клетки и черния дроб. Специално издръжливите спортисти използват бета аланин за по-добро представяне.

При добавяне на магнезий Mammut Beta Аланинът може да допринесе оптимално за нормалната мускулна функция по време на тренировка. Магнезият е основен минерал. Нашето тяло го използва за различни необходими задачи. Магнезият допринася за нормален енергиен метаболизъм, електролитен баланс и освен това за нормален синтез на протеини например в нашите мускулни клетки. Също така допринася за намаляване на умората и затова това е идеален преди тренировка.

Описание на продукта:

  • една порция съдържа 2,3 g висококачествен бета аланин
  • идеално преди тренировка
  • оптимизиран с магнезий
  • смесва се с други продукти
  • с практична дозаторна лъжичка

Начин на приемане:

Mammut препоръчва дневен прием на 2,7 г (1  лъжичка) Beta Alanin Powder заедно с много вода или други напитки преди тренировка. В дните без тренировка Mammut препоръчва една доза с вода веднага след ставане.

Разфасовка:

Една кутия съдържа 300 грама

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
41.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: A14533
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!