Menu
Your Cart

Продукти на Фокус

Z-KONZEPT Mega Amino Liquid - 1000 ml Z-KONZEPT Mega Amino Liquid - 1000 ml
ТОП МАРКА Не е налично
Brand: Z-KONZEPT Model: 41420
Описание на продукта:Mega Amino liquid е хидролизат на протеинов концентрат създаден да ви доставя 8,000 пептиди и аминокиселини на доза и да запълни максимално бързо вашите протеинови нужди. Той е много по -лесен за разграждане и много по бързо се абсорбира от стандартните протеинови продукти. Това..
80.00лв
Brand: WEIDER Model: W05
Информация за продуктаПротеините имат изграждаща или строителна функция. Те и аминокиселините съдържащи се в тях са материалът, от който се градят тъканите и органите. Протеините спомагат за растежа на мускулите и оформянето на тялото. Освен това те участват в изграждането на редица важни структури,..
66.00лв
Brand: WEIDER Model: W06
Вашата нова напитка за ултра-силна тренировка!Най-напредналата формула, която ще максимизира вашата тренировка.Сила, фокус и концентрация10 активни съставкиС 200 мг кофеинRush Напитка на Weider е пред-тренировъчен продукт, който е готов за консумация, разработен да увеличи издръжливостта, постига ма..
4.50лв
Brand: WEIDER Model: W01
Информация за продуктаЯдрена Формула: Концентрация-Мощност-Вазодилация-Мускулна производителностTotal Rush минава на следващото ниво!Удвоете резултатите си!Наука, която служи на вашите мускули!Total Rush е преработен, за да осигури по-добра и по-ефективна формула. Изследователският екип на Weider е ..
78.00лв
Показване на 1 и 4 от 4 (1 страници)
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!