Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!! 👌

AllMax HVol - 285 гр

AllMax HVol - 285 гр
2-3 Days
AllMax HVol - 285 гр

Информация за продукта:

HVOL е иновативен, екстремен и мускулно-уголемяващ азотен бустер без стимуланти, изграден от патентовани съставки, които са гаранция, че ще получите най-доброто!

Ефекти и предимства:

  • Суха и напомпана мускулатура с отличаващи се вени
  • Мускулно нарастване и натрупване на мускулна маса
  • Неспираща енергия и издръжливост
  • Сила и фокус по време на цялата тренировка

Действие:

1. Матрична комбинация увеличаваща азотния оксид, която е изградена от:

Citrulin Malate 1253 мг - аминокиселина, която притежава ред положителни свойства. Някои от които са: подпомага транспорта на аргинин и неговото усвояване, което допринася за по-високи нива на на азот в организма. Осигурява повече енергия, неутрализира млечната киселина и намалява умората, което води до по-добро възстановяване и по-лесно справяне със стреса.

Nitrosigine 750 мг - най-новата и най-успешна форма на аргинин, която е подкрепена вече с редица научни изследвания. Увеличава 4 пъти нивата на азот в кръвта и до 5 пъти притока на кръв към мускулите.

AgmaPure 575 мг - това е най-чистата форма на Агматин в света, която е получена чрез естествена ферментация. Агматинът през последните години адски бързо се превърна в най-успешният напомпващ агент сред хранителните добавки.

Валин 380 мг - една от 3-те най-ефективни аминокиселини в спортните среди, част е от по-известните BCAA - аминокиселини с разклонена верига. Увеличава азотния оксид и подобрява възстановяването.

Норвалин 100 мг - аминокиселина, която действа като инхибитор върху ензима аргиназа. Този ензим намалява нивата на аргинин в кръвта, а Норвалинът е тук за да го спре, което за вас означава още по-добро напомпване.

Витамин B3 32мг и B9 1мг - участват пряко в абсорбцията на съставките и увеличават тяхната бионаличност.

2. Матрична комбинация осигуряваща растеж на клетъчно ниво

Таурин 2,500 мг - важна аминокиселина за всички спортисти, тя подобрява метаболизма, води до мускулен растеж и подобрява силата и издръжливостта.

HydroMax 1,147 мг - Дизайнерски и екстремно ефективен елемент съдържащ глицерол, който гарантира 100%-во максимално хидратиране по време на тренировка. Това ще доведе до мощно напомпване и по-внушителен външен вид на мускула.

Орнитин хидрохлорид 60 мг - важна аминокиселина, която увеличава секрецията на хормона на растежа и е естествен прекурсор на цитрулина в тялото.

3. Комбинация за сила и издръжливост

Екстракт от какао Теоброма - стандартизирано да съдържа поне 20% Теобромин, който ще ви осигури фокус, енергия и издръжливост, както никоя друга добавка до сега. Стимулира естествената концентрация и увеличава мускулната издръжливост.

RC-NOS - патентован екстракт, който е нов за повечето потребители и фитнес-ентусиасти, но изследванията сочат, че действа изключително добре върху експлозивната сила и увеличава нивата на азотен оксид в тялото.

Policosanol - регулира нивата на холестерол в тялото, а за да се развива един организъм и да расте правилно по отношение на сила, издръжливост и обем - тялото се нуждае от нормални холестеролни нива.

Начин на употреба:

Приема се по 1 мерителна лъжичка в половин чаша студена вода 30 минути преди тренировка

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
70.00лв
  • Stock: 2-3 Days
  • Model: A49

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!