Menu
Your Cart

WEIDER Whey Protein Creme - 250 gr

WEIDER Whey Protein Creme - 250 gr
Не е налично
WEIDER Whey Protein Creme - 250 gr

Whey Protein Cream

Суроватъчен протеин под формата на бял течен шоколад. Един идеален вариант да си доставите миг на удоволствие, докато се грижите за вашата фигура.

След големия успех на Лешниковия протеинов течен шоколад, ние стартираме тази нова версия, която няма да остави никого безразличен.

Този път с вкусен и ароматен бял шоколад

Както знаете шоколадовите кремове обикновено съдържат голямо количество калории, захари и мазнини, така че ако желаете да се грижите за себе си със сигурност имате тази по-добра алтернатива за вашата диета. Протеиновия бял шоколад е без добавени захари и растителни масла като се използват само естествени и нехидрогенирани съставки.

Най-характерното на протеинов бял течен шоколад, е че ние сме обогатили неговото съдържание на протеин с автентичен суроватъчен протеин концентрат с до 22 % протеин.

Протеинът е от съществено значение за поддръжка на здравето и играе съществено значение за възстановяването и развитието на мускулите като дава чувство на ситост. Суроватъчния протеин е богат на незаменими аминокиселини и BCAA. Това са аминокиселини важни за скелетните мускули.

Протеиновият бял течен шоколад може да се разглежда като продукт с „ниско съдържание на въглехидрати”. Не всички въглехидрати са равни и имат еднакъв ефект върху тялото. Нашите въглехидрати идват от Малтитол и Полиалкохол, които са с ниско съдържание на калории.

Протеиновия течен шоколад е идеален за всеки вид диети

Ако целта ви е да покачите мускулна маса и обем, то белтъчините в протеиновия шоколад са нужната съставка за мускулния растеж. Ако целта е да поддържате линия или да свалите тегло, то ниското съдържание на въглехидратите и захари в шоколада са добър заместител на сладките храни във вашата диета.

Протеиновият течен шоколад се комбинира страхотно с друг наш продукт, а именно Protein Pancake.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
13.50лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: 216168

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!