Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

WEIDER Premium Amino Powder - 800 гр

WEIDER Premium Amino Powder - 800 гр
WEIDER Premium Amino Powder - 800 гр

Weider Premium Amino Powder - 800 грама

Информация за продукта:

WEIDER Premium Amino Powder е специално разработен за консумация по време на интензивни тренировъчни сесии. Съставките са внимателно подбрани, за да зареждат тялото ви с необходимите хранителни вещества, когато имате нужда от тях най-много. Всяка порция от Premium Amino съдържа 8,800 мг Незаменими Амино Киселини (Essential Amino Acids (ЕАА), 6,000 мг BCAA, 1,500 мг L-глутамин, 24 г висококачествени въглехидрати и есенциални електролити. Перфектният спътник за вашата пълноценна тренировка!

Аминокиселините са основните градивни елементи на белтъчините в човешкото тяло. Те играят важна роля и за развитието на мускулите. Главните аминокиселини са 20 и всяка от тях съдържа специфична аминогрупа (NH2) и карбоксилна група (СООН), въглероден и водороден атом. На практика има още над 150 аминокиселини, но в състава на белтъчините съществуват само основните 20.

Най-богатите храни на аминокиселини са тези, които имат високо съдържание на белтъчини - месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. Животинските източници на аминокиселини съдържат повече незаменими (есенциални) аминокиселини от растителните продукти и затова са по-препоръчвани за употреба. 

Описание на продукта:

  • Напитка на прах с подсладители съдържаща незаменими аминокиселини, малтодекстрини и електролити. 
  • Препоръчителни тренировъчни етапи:
  • Период на натрупване на мускулна маса
  • Период на изграждане

Незаменимите аминокиселини са тези аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани в организма. По тази причина е необходимо да бъдат набавяни чрез храната или с хранителни добавки.

Характеристики на продукта:

  • високо съдържание на електролити
  • 8.800 mg ЕАА (Незаменими Аминокиселини) на доза
  • 6.000 mg BCAA (Верижноразклонени Аминокиселини) на доза
  • 1,500 мг L-глутамин на доза

Начин на приемане:

Смесват се 40 g прах (2 мерителни лъжички) с 500 ml вода. Препоръчително е да се приема по време на тренировка

Съдържание:

800 грама = 20 дози

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
59.50лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 38622

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!