Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!! 👌

SWEDISH Supplements Wake Up - 180 таб

SWEDISH Supplements Wake Up - 180 таб
Не е налично
SWEDISH Supplements Wake Up - 180 таб

Информация за продукта:

Wake Up, на Swedish Supplements Ви предоставя цели 250 мг Кофеин в 1 таблетка, за да имате достатъчно енергия когато тренирате или просто за да може да издържите тежкия и напрегнат работен ден!

Кофеинът е ксантинов алкалоид, който се съдържа в листата и плодовете на различни растения - кафе, чай, гуарана, какао, кола и други. Той е природен пестицид - парализира и убива различни насекоми, които се хранят с тези растения.

При хората Кофеинът действа като стимулант на централната нервна система. Той се съдържа в много храни и напитки, като кафе, чай и шоколад.

Кофеинът в обичайно приеманите дози (около 100-200 мг) засилва устойчивостта на мускулите към умора. Той свива кръвоносните съдове в мозъка и поради това се съдържа в много лекарства против главоболие, но разширява кръвоносните съдове в останалата част от тялото.

Начинът, по който метилксантините (в частност кофеинът) влияят на мозъка, все още не е докрай изследван. Най-вероятно те блокират мозъчните рецептори за невротрансмитера аденозин - вещество, което се синтезира в човешкия мозък, регулира процесите на сън и потиска физическата активност. Изглежда, че кофеинът оказва своя стимулиращ ефект като предизвиква отделяне на катeхоламини и особено на норадреналин, отново вещества, произвеждани в мозъка, които повишават физическата енергия и възбуда.

Обикновено се смята, че кофеинът значително стимулира интелектуалните способности и той действително повишава сетивната чувствителност и настроението, но неговото действие на стимулант се отнася най-вече до завишената работоспособност на физическо ниво, особено когато човек е уморен.

Начин на употреба:

Приемайте 1-2 таблетки дневно с чаша вода. Не приемайте поне 5 часа преди лягане. За по-силен ефект, приемайте на празен стомах. Най-удачно е да приемате Wake Up, сутрин – след ставане и преди тренировка!

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
29.95лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: S30
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!