Menu
Your Cart

SWEDISH Supplements Synephrine HCL - 100 таб

SWEDISH Supplements Synephrine HCL - 100 таб
SWEDISH Supplements Synephrine HCL - 100 таб

Ефекти и предимства:

  • Максималното съдържание на Синефрин в капсула
  • Чист синефрин вместо растителни екстракти.
  • 40 mg Синефрин в една капсула.
  • Екстремна загуба на мазнини
  • Фокус и прилив на енергия

Действие:

Synephrine е симулант, който има прилики с Ефедрина. Разликата е, че Синефрин има по-мек ефект, което го прави много по-безопасен и по-ефективен, от Ефедрина.

Synephrine дава малко по-стимулиращ ефект върху симпатиковата нервна система, която Ви позволява да се натоварите повече по време на тренировка, да бъдете по-бдителни и по-съсредоточени. Синаефрина също има инхибиращ ефект върху глада, което ще рече, че значително подтиска апетита и е идеален в периоти на диети и изчистване на мазнини!

Синефрин е природен полу-селективен симпатомиметик,който има дйствие върху определени тъкани от човешкия организъм. Синефрина няма странични ефекти характерни за Ефедрина,който има еднакво въздействие върху всички тъкани. Доказано е, че за разлика от медикаменти, които съдържат Ефедра и причиняват определени сърдечно-съдови странични ефекти като високо кръвно налягане и сърцебиене, Синефрина няма странични ефект, като ускорен пулс и високо кръвно налягане.

Synephrine на SWEDISH Supplements, съдържат 40 мг синефрин HCL за разлика от повечето други добавки, чиито Синефрин е извлечен от растителни екстракти. Това го прави изключеително силен и работещ, като дори с малка дневна доза, получавате желания ефект!

Начин на употреба:

Приемайте 2-3 пъти на ден по 1 капсула, на празен стомах! Избягвайте приема, преди лягане, тъй като може да окаже влияние върху нормалното заспиване!

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
31.95лв
  • Stock: In Stock
  • Model: S20
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!