Menu
Your Cart

SWEDISH Supplements Hydro Amino Peptide - 500 гр

SWEDISH Supplements Hydro Amino Peptide - 500 гр
SWEDISH Supplements Hydro Amino Peptide - 500 гр

Информация за продукта:

Hydro Amino Peptide от SWEDISH Supplements е хранителна добавка, която съдържа пълен комплекс аминокиселини от Шведско говеждо месо. Чрез процеса хидролиза и технология на фино филтриране, получените аминокиселини са в пептидна форма с различни молекулни размери и по този начин се усвояват много по-лесно и бързо от останалите аминокиселини на пазара!

Ефекти и предимства:

  • 13 грама Амино пептиди в доза от 15 грама
  • 3 страхотни вкуса
  • Мигновено усвояване
  • Идеални за по време и след тренировка
  • Подходящи, за хора с непоносимост към Лактоза

Действие:

Hydro Amino Peptide доставя пълен спектър есенциални и неесенциални аминокиселини.

Телешкото месо е един от най-предпочитаните източници на протеин в днешно време. Протеините са раздробени на пептиди. Телешките пептиди са произведени без никакви допълнителни химикали и без примеси - извлечени от чисто телешко месо. Резултатът е отлична смилаемост, разтворимост и абсорбация.

Тъй като е раздробен на по-малки частици - пептиди, усвояването му е по-лесно - възстаноявате се по-бързо след тренировка и поддържате постоянен положителен азотен баланс.

Уникалната формула осигурява всички 9 вида незаменими аминокиселини. Те са от голяма важност, тъй като не могат да се синтезират самостоятелно от организма и трябва да се набавят чрез храната или чрез спортните добавки. Истинският телешки протеин съдържа всички тези незаменими аминокиселини, включително и триптофан и не са добавени в последствие !!!

Приемането на аминокиселини под формата на пептиди е възможно най-ефикасният начин, който да ви подсигури, че ще запазите и подхраните мускулите си преди, по време и след тренировка.

Начин на употреба:

Приема се по 1 доза след тренировка, а за максимален ефект може да приемате и 1 доза преди сън!

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
55.95лв
  • Stock: In Stock
  • Model: S10

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!