Menu
Your Cart

SWEDISH Supplements CLA 1000 mg - 90 капс

SWEDISH Supplements CLA 1000 mg - 90 капс
SWEDISH Supplements CLA 1000 mg - 90 капс

Информация за продукта:

CLA принадлежи към семейството на омега-6 мастни киселини, използвани като хранителни добавки. Естествените източници са млечни продукти и месо. Проучванията показват, че мускулната маса се запазва, докато загубата на мазнини се подобрява, чрез добавянето на CLA в диетата!

В човешкия организъм има един неприятел на всички, които си похапват повече калорични храни (пържено, тестено, сладко). Нарича се липопротеин липаза. Той подпомага складирането на мазнините. Да, обаче, КЛА въздейства с него и потиска този процес. И не само, провокира тялото да изгаря собствените си мазнини!

Conjugated Linoleic Acid (CLA-Свързана Линолова Киселина) по естествен начин се извлича от хранителни източници като месо, яйца , млечни продукти и др.

CLA е страхотно откритие за спортистите, които искат да натрупат повече мускулна маса и да свалят излишно тегло, защото ще им помогне да го направят по-лесно и по-бързо. В същото време тази киселина ще работи и като оксидант, а и ще укрепва имунната система на организма.

Линолова киселина е един от най-добрите смеси за цялостно засилване на инмунната система и увеличаването на чистата мускулна маса и намаляванете на телесните мазнини.

Начин на употреба:

Значителен ефект за намаляване на телесните мазнини и увеличаване на мускулната тъкан се постига при дози от 3-4 гр (в зависимост от телесното тегло) CLA на ден в продължение на 3-4 месеца, като естествено трябва да се комбинира с диета и физически натоварвания.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
39.95лв
  • Stock: In Stock
  • Model: S4
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!